Blog Review : 84 Cube – Another Graphic Blog Yang Sungguh Cool !

perghhhh 1st time aku masuk sini memang best je

ko tengok la kaler coklat yang mendamaikan je kan

nama pun unik – 84CUbe

hehe aku suka la ngan design artworks kat blog neh

memang best

sungguh berbakat diaorang neh

bila la aku nak ada masa

dan nak ada skills mcm diaorang neh kan. hehe

siap boleh design mcm2 la nanti

boleh buat kasut, t-shirt, banner etc

perghhhh surelah boleh jual artwork tuh semua nanti kan

apa2 pun korang layan je lah blog cool lagi hebat neh. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Blog Review : 84 Cube – Another Graphic Blog Yang Sungguh Cool !

  1. hehehe….kakjie dah terlalu tua utk theme mcm tuu..tapi kaler cokelat tu sedap!

    hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : muda di hati je kan. hehe 🙂

    Reply

  2. Aku lukis orang lidi pun tak berapa jadi.

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : ala lukis online je. hehe 🙂

    Reply

  3. dah tgk.. memang mantap siot. kalau diorg jual smua design diorg tu kat ebay US, aku gerenti diorg dah kaya raya skrng. huhu..

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : hehe tuh la kan. sure masyuukkkkk 🙂

    Reply

  4. nizam.. aku dapat laporan dari WOT, ko punya site ada dalam adult website listing.. ko check la pasal tu ek 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : hah ? mcm mana boleh jadik camtu eh ?

    Reply

    TMUkmkd Reply:

    mana aku tahu..
    rujuk sini http://www.mywot.com/en/scorecard/knizam.com
    tak pasti la ko leh tengok ke tak..

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : owh aku cuba register x leh la plaks. ahaks 🙂

    Reply

  5. bila nak reviu blog dalam malaysia huh? hekhek

    Reply

    KNizam Reply:

    marzuki : haha tak sabar2 ke nak aku review blog ko eh ? hehe 🙂

    Reply

  6. smart & creative!

    derang mula dengan nobor gak yer haha

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : haha samalah mcm ko kan. heeh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge