Blog Review : 84 Cube – Another Graphic Blog Yang Sungguh Cool !

perghhhh 1st time aku masuk sini memang best je

ko tengok la kaler coklat yang mendamaikan je kan

nama pun unik – 84CUbe

hehe aku suka la ngan design artworks kat blog neh

memang best

sungguh berbakat diaorang neh

bila la aku nak ada masa

dan nak ada skills mcm diaorang neh kan. hehe

siap boleh design mcm2 la nanti

boleh buat kasut, t-shirt, banner etc

perghhhh surelah boleh jual artwork tuh semua nanti kan

apa2 pun korang layan je lah blog cool lagi hebat neh. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Blog Review : 84 Cube – Another Graphic Blog Yang Sungguh Cool !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.