Blog KNizam Artwerk Dah Tak Di Update Since 31.10.2008 !

haha baru aku perasan

last sekali aku update blog neh dengan fresh posting ialah pada 31.10.2008

fuh lama giler dowh !

fresh posting = content / blog posting bergambar yang aku reka sendiri, dengan ayat2 sendiri  dan bukannya update gambar sebijik2 secara live from handset sony ericsson aku atau mencedok entry mana2 dan aku ulas di sini. haha

nantilah ok

ada banyak giler gambar nak upload

ada banyak post nak dibuat

x tahu nak mula mana dulu. haha

ada cadangan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Blog KNizam Artwerk Dah Tak Di Update Since 31.10.2008 !

  1. Aku ada cadangan…cadangan ditutup.. :up:

    Reply

  2. ko nak beli cadangan me kerrr.. derr

    Reply

  3. cadangan aku kau patut review blog aku mwakaka.

    ada baiknya kau terus dgn apa yg kau lakukan selama ini. yang penting kau update je.

    bukankah apa yang kau buat selama ini membuatkan blog kau mendapat sambutan!?

    Reply

  4. Wah, hari tu mighty duck cup bugus tuuu… walaupun tak dapat tengok sampai habis….. (siapa menang ye!) :up:
    Cadangan ye….. buat masa nie tak adalah.. ❗

    Reply

  5. Buat post yang senang dan tak memeningkan kepala ko…rileks sentiasa..

    Reply

  6. hmmmm…aku xtahu apa yg ko ada..camana aku nk bg cadangan ape yg ko nak start post dulu…huhuhuhuhuhu~~ 😥

    Reply

  7. memang btul…blog ko ler…blog paling slumber 😛

    Reply

  8. Ala.. baru empat hari tak update.. 😀

    Reply

  9. dynn : hehe banyak la ko. hehe 😳

    Reply

  10. en_me : hehe berapa harga ek en_me. hehe ➡

    Reply

  11. megat : hehe betul hak la. dah lama aku tak review mana2 blog latelyneh kan. hehe 🙂

    Reply

  12. noni : hehe sempat ke singgah ke stadium eh ? biar betullll wooooo 🙄

    Reply

  13. chuck : hehe tu la pasal kan. kadang2 aku sampai pening nak wat posting apa kat blog neh. hehe 👿

    Reply

  14. life4hire : hehe cadangkan je apa2 yang patut aku tulis kan. hehe 🙄

    Reply

  15. kita : hehe thanks. slumber giler kah. hehe aku suka yang cool2 adjer. hehehe senang nak tulis blog. hehe :mrgreen:

    Reply

  16. patutla senyap jer… ahhah

    Reply

  17. shaxx : hehe bz giler plus penat la nak online. hehe ❗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge