Blog Anda Ada Identiti Tersendiri Ke ?

haha kali neh aku nak membebal pasal satu benda neh

biasalah bila dah berblog mestilah ada pertanyaan from bloggers yang view blog aku kan

aku tak hengat sapa tanya tapi soalan dia mcm ni la

apsal susah sangat eh nak cari identiti sendiri masa berblog ?

haha mula2 aku tak paham soalan dia

bila aku dah tanya balik

rupanya dia tanya mcm mana nak wujudkan identiti sendiri dalam blog

kiranya senang cerita blog anda mmg lain lah drpd orang lain

hehe bila fikir2 balik siapalah aku nak berbicara pasal blog neh kan. hehe 🙂

– – – – –

ini adalah ulasan aku semata2. takde kaitan dengan mana2 bloggers ok

hehe actually masa nak buat posting tuh korang belasah je ikut citarasa korang

asalkan tak mengganggu ketenteraman orang lain cukoplah kan

korang post je ikut gaya bahasa yang korang biasa

tak perlu nak terikut2 dengan style orang lain

kadang2 tuh memang la kan

bila kita dok asyik bloghopping (jalan2 tengok blog or JJTB)

kita akan rasa kekurangan dalam blog kita

tengok blog orang yang pandai menulis, mula la kita nak tulis ayat bunga2

tengok blog yang ada gambar cun giler, sharp mcm pisau. mula la kita nak edit2 gambar bagi lawa

kadang2 tengok blog orang tuh tukar theme (haha), kita pun nak tukar theme

tengok orang tuh letak iklan segala bagai, kita pun nak ikut jugak

tengok dia post pasal bola, kita pun jugak

tengok dia tak update blog, kita pun….. errrrr (haha)

tips dia senang ada. blog kita wajah kita. haha

amendelah aku merepek neh dowh

actually kan. senang je lah !

blog korang so korang punya pasal lah kan.

kalau dah lama2 berblog korang akan perasan pasal identity neh

dia akan datang secara semulajadi. tak perlu dipaksa2

– – – – – –

errrrr ko rasa blog aku apa identity dia ?

whattttt ! rojak ?

rojak pun rojak lah. haha

rojak pun sedap wooooo, especially kalau kena plak ngan cendol pulot kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

42 responses to “Blog Anda Ada Identiti Tersendiri Ke ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.