Blackberry Ngan N97 Haha



Blackberry Ngan N97 Haha, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Malas giler ah nak study bali dua2 bijik phone neh kan
Sekarang aku ada sampai 3 hp, amik ko. Haha
Tapi aku lagi selesa pakai e71 sebab lagi senang pastu nipis adjer ok. Mmg cool plak tuh kan. Hehe
Bagi aku masa seminggu, surelah akan master pakai bb ngan n71 neh ok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Blackberry Ngan N97 Haha

  1. kena bawa beg tangan nk isi 3 hp tu :p

    Reply

  2. dapat hp baru ke? sume canggih lak tu.. 🙂

    Reply

  3. mak aih 3 skali
    org bz kn byk hp 😛

    sy 1 hp pun tak terlyn huahahah

    Reply

  4. bak la sebijik..nak Iphone 3GS..

    Reply

  5. wah. byk nya fon.

    Reply

  6. 3 hp ==” banyak bebena

    Reply

  7. ok aku jeles.. sekian terima kasih.. hohoho

    Reply

  8. satu untuk tangan kanan, satu lagi untuk tangan kiri. the third? pick from one of the remaining appendages hahaha

    Reply

  9. perghh… giler bapak ar banyak telepon..
    nak letak celah mane npon bebanyak tuh?

    Reply

  10. let’s hope tak kena curik… mahal2 belaka phone ini

    Reply

  11. memang aku nak la dedua phone tuh..haha…dedua mahal giler plak tuh

    Reply

  12. ini dasar tak adil ni…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge