Blackberry Dah Mula Di Jual Dengan Mangga, Nampak Macam Blackberry Bold Je Kan Hehehe

Live Update: 17 May ’10, 10.54am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

tu dia selain season mangga sekarang ni season blackberries ni ha
tak pernah aku merasa tengok real blackberries mcm ni
ni nak kena cari dusun dia kat mana ni kan
rasa nak petik sendiri la baru umpphhhhh
eh aku baru perasan blackberries ni ada ala2 blackberries bold kan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Blackberry Dah Mula Di Jual Dengan Mangga, Nampak Macam Blackberry Bold Je Kan Hehehe

  1. sah terlebih sedut garam kat khewra salt mine

    Reply

    KNizam Reply:

    screw : haha jeles la tu kan hehe 🙂

    Reply

  2. ko kot yg jeles, dari tu hari tak habis2 sebut pasal BB etc hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    screw : eh manader2 haha. tapi kat sini mmg berlambak bb. both the real berries and the metal berries. haha

    Reply

  3. yerlah mcm curve pun ader. gelap sgt xnampak mcmana rupa buah tu..sy igt hp blackerry imitation tadi..puas cari

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : la x nampak ke tu ek. hehe 🙂

    Reply

  4. blackberry macam plum ek..ingatkan dia kecik macam grapes

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : actually mmg besar grapes pun hehe 🙂

    Reply

  5. izzah : la x nampak ke tu ek. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.