Biscuit… Biskut… BiskOOt ! Giler Oren Gua Tengok Blog BiskOOt !

hehe aku perasan blog biskoot neh semalam

memang cukup cool

terus aku bloghop sekali… (dalam2 takde mood tuh!)

hehe lawa la design dia kan

kaler oren yang terang giler, 1st time nengok sakit mata dowh

lama2 ok lah dan nampak cun plak. hehe ๐Ÿ™‚

design pun cun. berbakat besar blogger biskoot neh. hehe

dia neh kalau ada domain sendiri

lepas tuh jual design t-shirt surelah laku kan

hehe ๐Ÿ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Biscuit… Biskut… BiskOOt ! Giler Oren Gua Tengok Blog BiskOOt !

  1. Aku baru check tapi biskoot.com dan kena rembat oleh seorang manusia dari US kot. Tapi biskoot.net masih lagi available.

    p/s: kenapalah entri ko ni selalu buat orang lapar.. ? aku nak buat Milo panas jap, pastu amik biskut lemak Hup Seng, cecah kat Milo tuh… huhuhuhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    rohaizad : mamat tuh mmg berbakat. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. thx bro knizam.. huhu. tak sangka ada entry ni..
    insyaAllah akan diusahakan apa yg tertulis kat situ..

    Reply

    KNizam Reply:

    biskoot : hehe biasalah buat review blog2 yang ada design cun kat sini. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. kalau dah design blog cantik takyah domain sendiri pun org masuk gak hihihi

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : ewahhhhh bermadah berhelah plak ko kat sini ek. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. aku tak minat biskoot.. aku suka power ranger tu je ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : hehe mcm2 la ko. ko sure minat yang kaler tu kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. tertarik gak design blog tu…

    Reply

    KNizam Reply:

    adry : aku rasa sebab oren dia tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. kreatif btol bdk biskoot nie hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    ariey : tu la kan. siap semua gambar mesti ada sentuhan artwork die. cool siot. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. cun design site dia.
    sempoi…

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : tu la kan. cool gak la ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. kreatif giler…

    Reply

    KNizam Reply:

    apiz : hehe tu la kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge