Bio-LiFE Walk A Hunt 2008 – Rasa Macam Nak Masuk Tapi Macam Ada Something Je That Weekend. Hehe :)

dah lama plak tak masuk treasure hunt kan. hehe

lepas dapat no 16 dalam bio-business mardi treasure hunt 2008 haru tuh, takde plak masuk mana2 treasure hunt. busy giler dowh lately neh. dengan new job lagi. mengajar lagik. travel lagik. hampeh takde masa nak fikir2 pasal hunt2 neh lagi. haha

anyway pedang setiawan tak pernah plak masuk walk a hunt. dulu ingat nak masuk la jugak walk hunt vista, sekali last minute cancel plak. hehe seb baik tak masuk pun sebab soalan2nya dengar cerita memang susah and then kena jalan bapaknyer jauh giler kat area bukit bintang tuh. hehe

kali neh walk a hunt neh pun buat kat are bukit bintang. apsal la diaorang suka sangat ngan area bukit bintang yang sesak giler and then jam pack giler neh eh? dah la parking memang mahal giler. tapi apa2 pun kalau pedang setiawan masuk, bolehlah jugak aku pegi shopping kat low yat lepas tuh kan. haha

sapa2 nak masuk Bio-LiFE Walk A Hunt 2008 neh boleh download borang kat sini ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Bio-LiFE Walk A Hunt 2008 – Rasa Macam Nak Masuk Tapi Macam Ada Something Je That Weekend. Hehe :)

  1. pancitlaa tuu

    Reply

  2. maen : wehhhh selamba pakai actual nick. hampeh lu. haha 🙂

    KNizam’s last blog post..10 WordPress Plugins Every Blog Should Be Using. Hehe 🙂

    Reply

  3. haha pancit…

    luka dalaman tak cure lagi ke??

    Reply

  4. just joking la

    kawaii_desu’s last blog post..Tumbangnya Sebuah Kerajaan

    Reply

  5. kawaii : double huh

    Reply

  6. hampas… anyway bila la nak buat full post bio-biz tu??

    kawaii_desu’s last blog post..Tumbangnya Sebuah Kerajaan

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge