Bila Twitter & NuffNang Berwajah Baru, Lebih Biru Daripada Biasa !

haha aku perasan nuffnang dah ada wajah baru la

nampak lebih biru, mula2 nampak mcm lagi berterabur

nampak mcm berserabut, tapi lepas dah log in nampak tersusun plak. hehe

aku siap terconfuse camner boleh ada iklan kat atas nuffnang website tuh ?

haha tertipu gua kejap beb.

apa2 pun tahniah la pada team nuffnang dengan image baru neh

dah makin bersemangat aku nak masuk website diaorang

tapi sampai sekarang aku malas la nak join innit tuh

aku lebih suka negaraku! haha.

bila la negaraku! nak up dengan sempurna balik kan

gua lindu woooooo

– – – – –

satu lagi website yang nampak lebih biru daripada biasa ialah twitter

ya burung twitter.

burung apa ? burung hapa ? burong haper ?

haha aku rasa dah lama gak la aku nak blog pasal wajah baru twitter neh

cuma tak sempat je lah kan

aku suka ngan wajah baru twitter

yang lama nampak so yesterday dan dull je kan

yang baru neh simple

aku suka la bila twitter down down

bukan sebab apa, sebab image yang keluar sungguh cool

image beberapa burung twitter yang x larat nak angkat ikan paus. haha

mmg ala2 google yang simple, cuma google keputihan la kan

twitter nampak lebih kebiruan

malah lebih biru daripada biasa !

biru mata hitamku coklatku ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “Bila Twitter & NuffNang Berwajah Baru, Lebih Biru Daripada Biasa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.