Bila Twitter & NuffNang Berwajah Baru, Lebih Biru Daripada Biasa !

haha aku perasan nuffnang dah ada wajah baru la

nampak lebih biru, mula2 nampak mcm lagi berterabur

nampak mcm berserabut, tapi lepas dah log in nampak tersusun plak. hehe

aku siap terconfuse camner boleh ada iklan kat atas nuffnang website tuh ?

haha tertipu gua kejap beb.

apa2 pun tahniah la pada team nuffnang dengan image baru neh

dah makin bersemangat aku nak masuk website diaorang

tapi sampai sekarang aku malas la nak join innit tuh

aku lebih suka negaraku! haha.

bila la negaraku! nak up dengan sempurna balik kan

gua lindu woooooo

– – – – –

satu lagi website yang nampak lebih biru daripada biasa ialah twitter

ya burung twitter.

burung apa ? burung hapa ? burong haper ?

haha aku rasa dah lama gak la aku nak blog pasal wajah baru twitter neh

cuma tak sempat je lah kan

aku suka ngan wajah baru twitter

yang lama nampak so yesterday dan dull je kan

yang baru neh simple

aku suka la bila twitter down down

bukan sebab apa, sebab image yang keluar sungguh cool

image beberapa burung twitter yang x larat nak angkat ikan paus. haha

mmg ala2 google yang simple, cuma google keputihan la kan

twitter nampak lebih kebiruan

malah lebih biru daripada biasa !

biru mata hitamku coklatku ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “Bila Twitter & NuffNang Berwajah Baru, Lebih Biru Daripada Biasa !

  1. aku menanti negaraku kembali macam dulu.. hohoho skrg ni macam tak best je.. hohoho fave 2 je tak naik2.. hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : tunggu la nh buat baru. bagi dia masa sket la kan. ehe πŸ™‚

    Reply

  2. satu je komen aku psl twitter yg baru…
    die punye lebih function untuk search…
    dah hilang function die sbgai twitter yg asal…
    twitter nk jd cm google kot…lol

    Reply

    KNizam Reply:

    zelo : silap haribulan nanti google plak beli twitter. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. hahaa.. biru mata biru ku… LOL..

    tensen gak la twitter down.. sbb x leh nk update ngan kengkawan bile kita ada update terbaru kat blog.. πŸ™

    twitter ni lebih kurang cam traffic la kan..? kalau follower ramai traffic pun ramai la.. πŸ˜›

    negaraku pun masih peringkat x ok lagi kan? banyak tul SPAM.. πŸ™

    Reply

    KNizam Reply:

    mrbintang : cun oooooo paus twitter tuh. haha πŸ™‚

    Reply

  4. napa semuanya nak biru erk…biru adalah warna kegemaran aku.

    Reply

    KNizam Reply:

    kita : haha semua suka biru tu la pasal kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  5. real-time search *wink* *wink*

    Reply

  6. makin cun web-web kat tenet nie. Yayy!

    Reply

  7. bla la negaraku nak ok balik..hoho..siap dah wat akaun baru dah..btw, Nuffnang nyer interface baru memang biru abes..nak sama ngan churpchurp kot.. πŸ™‚

    Reply

  8. tu arr…
    aku baru terniat nak buat review pasal new look nuffnang nih…
    tapi aku pikir balik
    “musti dak KNizam akan buat review pasal nih…”

    so, dan-dan tu aku batalkan niat hasrat murni aku…
    tgk2, mmg dah ade…
    kan??

    btw, ai laik!

    Reply

  9. biasalah zam. belajar dari pengalaman. derang ni dah semakin matang sebenarnya. hebat!

    akan datang tak tahulah apa lagi yang muncul dalam dunia tanpa sempadan ni hu3.

    Reply

  10. haha, tahu takpa. tapi twitter aku jarang masuk web dia. just run kat tweetdeck jerk. haha, innit pun dah lama tak masuk. malas org singapore je konker…

    Reply

  11. negaraku sudah pulih seperti biasa..tetapi kena register semulalah akaun..huhuhu

    Reply

  12. Aku merajuk ngan Nuffnag sbb tak kasi duit kat aku so aku berpaling tadah miahaha πŸ™‚

    Reply

  13. aman : hehe macam2 la ko ni. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. aman : hehe tuh la kan. makin cool la plak. hehe πŸ™‚

    Reply

  15. izzat : hehe aku pun dah register baru kat negaraku. hehe πŸ™‚

    Reply

  16. chekgu : ala buat je posting tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  17. megat : nak tunggu web 3.0 plak la. hehe πŸ™‚

    Reply

  18. mohdisa : hehe aku pun pakai tweetdeck. cool kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  19. mydaily : hehe belum pulih sepenuhnya lagi tau. hehe πŸ™‚

    Reply

  20. haritz : la mcm tu ke. aku nyer so far ok lagi. hehe πŸ™‚

    Reply

  21. Biru macam lautan mambiru.lebih biru lagi lautan daripada nuffnang dan twitter.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : hehe tuh yang terasa nak pergi lautan biru kat perhentian sekarang jugak neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  22. yess…. negaraku.net still my fav….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe tuh la kan. tuh pun fav aku. hehe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.