Bila Dah Balik KL, Terasa Nak Makan Lemang ngan Rendang La Plaks ! Ahaks :)

aku start kerja hari neh

memang sungguh monday blues ah !

memang mandom je rasa sapa2 yang kene kerja hari neh kan

haha lepas solat zuhur tadi terasa nak makan lemang ngan rendang la

hari neh takde open house la… aisey…

seb baik la rumah aku kat melawati nun dekat je ngan kedai lemang pak ali

tahun lepas aku sempat la beli lemang ngan rendang

memang sedap beb ! rendang power ! lemang berbisa ! haha

so petang neh aku nak pergi beli gak la kat kedai pak ali kat taman keramat tuh. haha

nanti aku amik gambar lemang ngan rendang k !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Bila Dah Balik KL, Terasa Nak Makan Lemang ngan Rendang La Plaks ! Ahaks :)

  1. Jgn beli lemang rebus sudah lah…
    semlm buat laksa
    hari ni buat spagetti
    mailah singgah rumah 🙂

    Kujie’s last blog post..Lemang rebus

    Reply

  2. kujie : hehe rasanya tak kot. sebab lemang pak ali neh mmg dah fames giler kat sini. hehe :confusedlot:

    aisey nak makan laksa la esok ! hehe 👿

    Reply

  3. jom pose 6 plak nak? hehe.. makan2 gak. kesihatan kene jaga!

    aritu bli lemang kt flat Au3 je.. malas jalan jauh2

    myadlan’s last blog post..Eid Mubarak Greetings

    Reply

  4. myadlan : ni tengah posa 6 la ni. start hari neh. seminggu 2 hari ok kot. hehe :confusedlot:

    Reply

  5. aku dah kenyang makan mcm2! cukup2.. karang rosak diet.

    Reply

  6. nh : hehe iyer ke dah kenyang….hehe ❗

    Reply

  7. aku pun teringat lemang and rendang mak aku isk isk…

    shaxx’s last blog post..Update: 06-10-2008

    Reply

  8. shaxx : hehe balik kampung lagi sekali la weeekend ni kan. hehe 🙄

    Reply

  9. aku rasa nak mkn laksa…nyum2… :up:

    amoi’s last blog post..Coba – Faizal Tahir

    Reply

  10. amoi : hehe whoa. best tuh. petang neh aku carik laksa plak la. laksa shack cam best je. haha :confusedlot:

    Reply

  11. tekak aku tak berapa berkenan dgn laksa shack…haha…
    maybe sbb aku tak suka nenas kot 😛

    amoi’s last blog post..Coba – Faizal Tahir

    Reply

  12. raya tahun tak semeriah sebelumnya huhu

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  13. amoi : hehe laksa sarawak nampak cam sedap je. heeh ❗

    Reply

  14. megat : hehe naper plak ek 🙁

    Reply

  15. First raya kukus pulut , rebus nasi impit segera je! Makan dengan rendang daging resipi arwah mama ku! n kuah kacang! Ahad baru ni masak nasi tomato. Weekend ni ingat nak buat laksa atau lontong! Ahad ada jemputan open house. Skang tgh puasa!

    Myza’s last blog post..Salam Aidilfitri To All

    Reply

  16. myza : hehe perghhhhhhh banyaknyer masakan. harus kena balik jasin weekend ni neh. hehe :mrgreen:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge