Big Picture (Boston.com) Latest Entry – Sulfur Mining in Kawah Ijen Volcano, East Java, Indonesia !

tadi aku sempat melayan gambar2 superb kat big picture

memang gempak la gambar2 diaorang

kali neh pasal aktiviti melombong sulfur kat kawah gunung berapi di jawa timur

di saat ummat manusia semakin maju, masih ada lagi kegiatan menjual sulfur secara tradisional mcm ni

banyak pengetahuan yang kita dapat kalau kita rajin membelek2 internet kan. hehe

aku malas la nak paste mana2 gambar, korang click je lah kat sini ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Big Picture (Boston.com) Latest Entry – Sulfur Mining in Kawah Ijen Volcano, East Java, Indonesia !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.