Big Picture @ Boston dot Com – Stunning Pictures of Ramadhan 2009 Worldwide !

aku memang respect la dengan gambar2 big picture dot com neh

banyak character dan emosi dalam gambar2 dia

dah la besar, clear giler, puas hati tengok beb

kali neh big picture dot com buat edisi ramadhan 2009 worldwide

click je kat bawah neh nak tengok gambar2 yang lagi banyak ya

kan ke best kalau local media ada buat coverage pasal malaysia mcm gambar2 neh kan

sure hits giler2 punyalah nanti. hehe 🙂

gambar make sure besar

dan yang pasti, kena ada bandwith tinggi la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Big Picture @ Boston dot Com – Stunning Pictures of Ramadhan 2009 Worldwide !

  1. penuh dengan simbolik gambar-gambar nya. barulah boleh dikatakan gambar yang punyai 1000 makna.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe tuh la kan. local media patut buat coverage mcm ni la. hehe 🙂

    Reply

  2. erk.. agaknye depa ni makan sorang satu talam ker?
    pergh.. tak pernah lagi aku merasa makan dalam
    talam sorang-sorang.. kalau ramai-ramai pernah ar.
    nak kene suggest kat pengerusi Masjid macam ni. suh buat morey
    satu talam sorang.. hahaha~

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : aku rasa share 1 talam kot. kalau aku maunyer tak habis wooooo hehe 🙂

    Reply

  3. wahhh hebat.. besaq talam depa.. larat ke nak makan tu?

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : hehe diaorang larat la kot. kita je yang tak biasa kan. hehe 🙂

    Reply

  4. kalo bandwith unlimited msti best gle,hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe unlimited la superpower kan. hehe 🙂

    Reply

  5. Kalau blog gambar memang bandwith kena besor.. kalau tak kejap je abis

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe tuh la kan. kena besar woooo kalau tidak asyik error je nanti sebab down. hehe 🙂

    Reply

  6. Kalau kat sini makan satu talam, cukup untuk satu family 5-6 org tu…

    Reply

    KNizam Reply:

    emme : hehe ya betul! banyak tuh portion satu talam kan. hehe 🙂

    Reply

  7. sgt best gambar2 situ!!
    gambar ni.. http://inapcache.boston.com/universal/site_graphics/blogs/bigpicture/ramadan_08_26/r10_20097931.jpg dessert kheer tu mmg sgt sedap!!! haha kwn aku panggil simia.. ke hape ntah wakaka

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : wahhhh pernah rasa ek. bestnyer hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.