Big Floating Ball at Bukit Merah Laketown Resort ! Hehe :)

aku dah lupa la nama bola gergasi yang boleh terapung neh

lepas aku canoeing tuh aku nampak ada mamat dua orang dah ready nak masuk dalam bola tuh

pelik aku. tengah2 panas neh pun ada gak yang nak masuk dalam tuh

bukannya sejuk pun dalam tuh. panas giler beb !

hehe lepas dua2 dah masuk terus kena tolah ke tengah tasik

terkapai2lah kedua2nya nak balance kan bola tuh. hehe

cam kelakar la plak aku tengok

kalau aku memang malas la nak masuk dalam tuh kan

dengan panasnyer. dengan berpeluhnyer

lepas tuh surelah susah giler nak balance bila dah dok dalam tu kan

eh tapi kalau boleh bawak masuk laptop dalam tuh ok gak

boleh buat live blogging dari dalam tuh. haha ! 🙂

haha ada yang hitam legam lepas keluar bola tuh nanti. haha

korang tahu ke apa nama rasmi bola gergasi neh eh ?

letak la dalam comments. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Big Floating Ball at Bukit Merah Laketown Resort ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.