Big Floating Ball at Bukit Merah Laketown Resort ! Hehe :)

aku dah lupa la nama bola gergasi yang boleh terapung neh

lepas aku canoeing tuh aku nampak ada mamat dua orang dah ready nak masuk dalam bola tuh

pelik aku. tengah2 panas neh pun ada gak yang nak masuk dalam tuh

bukannya sejuk pun dalam tuh. panas giler beb !

hehe lepas dua2 dah masuk terus kena tolah ke tengah tasik

terkapai2lah kedua2nya nak balance kan bola tuh. hehe

cam kelakar la plak aku tengok

kalau aku memang malas la nak masuk dalam tuh kan

dengan panasnyer. dengan berpeluhnyer

lepas tuh surelah susah giler nak balance bila dah dok dalam tu kan

eh tapi kalau boleh bawak masuk laptop dalam tuh ok gak

boleh buat live blogging dari dalam tuh. haha ! ๐Ÿ™‚

haha ada yang hitam legam lepas keluar bola tuh nanti. haha

korang tahu ke apa nama rasmi bola gergasi neh eh ?

letak la dalam comments. hehe ๐Ÿ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Big Floating Ball at Bukit Merah Laketown Resort ! Hehe :)

  1. best.. kene try nie.. tho confirm fening giler and muntah pastuh.. da name- water stress ball ker?

    Reply

  2. wahh, dah lamer me tak gi bukit merah ittewww..

    en_me’s last blog post..my tenant paying me half

    Reply

  3. wow! macam best jek bola tu.. haa, mesti pening dok kat dalam tu. huhuhu~

    AyUmi’s last blog post..:: workstation tag ::

    Reply

  4. apa tujuan dia tu?? nak wat apa mende tu.. just for fun ker?? isk.. dah tua tua ni, hiburan Abg Bear ialah menjelajah ke angkasa jer lah….

    Beruang Madu’s last blog post..NATIONAL GEOGRAPHIC AWARD WINNER PHOTOS

    Reply

  5. sungguh teruji (bukan teruja) tengok orang buat aktiviti outdoor… panas pun tak kira…

    suealeen’s last blog post..Kena Tag Lagi!

    Reply

  6. Purata berapa kilo yang di benarkan masuk dlm bola to ye…..

    Reply

  7. erlena : bukan stress ball. ada nama lain. hehe mmg confirm pening giler ๐Ÿ™‚

    en_me : apa lagi. kena pegi tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    ayumi : rasa cam best kan. tapi kalau tengah2 panas terik pening wooooo ๐Ÿ™‚

    beruang madu : just for fun je lah kot. hehe cubalah ! ๐Ÿ™‚

    suealeen : heheh panas giler dalam tuh ! terik plak. haha ๐Ÿ™‚

    noni : tak sempat la tanya orang tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. mcm best je tu..nak main nak main nak main

    syamsulariff.com’s last blog post..Red Mummy Red Diva Red Lover Red Tube

    Reply

  9. waa.. first time aku tgk bebola Manusia, sebelum ni, bebola ikan, ayam n sotong.

    Reply

  10. Asia Amazing Race ade this water ball challenge too… rasenya mase semi-final kat Aussie.. mmg confirm kene gie Bkt Merah & try nie ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. syam : haha ko kena pegi kursus 4 bulan dulu kat ulu tiram. hehe ๐Ÿ™‚

    nh : hehehe bebola neh boleh pegi tengah tasik lagi ok. hehe ๐Ÿ™‚

    erlena : x sempat nak nengok pun amazing race tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. hehe.. apsal aritu aku pi bukit merah, xde jumpa mende ni? kalo ade sunuk jugak mencuba.. ha ha

    Mohd Ismail’s last blog post..Riang Ria Perodua Nautica

    Reply

  13. ismail : rasanya kejap je ball tu ada kat sana kot. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. nice capture bro…ex farisian eh

    Reply

  15. dimebag : hehe tengkiu2. nope. bukan farisian. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge