Big Breakfast



Big Breakfast, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Haha amik ko big breakfast pepagi
Kenyang giler. Hehe
Biasa melantak nasi lemak, mee or rotu chanai je kan
Kali neh kena belasah english breakfast plak
Perghhhhh seb baik x belasah float pepagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Big Breakfast

  1. whoah… laper gue dibuatnya nih…huhuhu ^^… lama dah tak makan a&w nih…dah tak ingat camne rasanya ;p

    Reply

    KNizam Reply:

    firdee : hehe ni a&w kat pj yang paling cool ok. ehhe 🙂

    Reply

  2. wah . . dah lama tak makan kat A&W, kat Johor nie dah jarang jumpa A&W .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : eh takde langsung ke eh. hehe 🙂

    Reply

  3. isk nafsu amaroh nih hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha banyak la ko eh. heeh 🙂

    Reply

  4. ganassz tewww knizamm..
    noni, a&w ada kat taman university scudai.. ehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : ha adakan pun en_me eh. hehe 🙂

    Reply

  5. oh kat skudai ye, jarang ke area sanalah

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : cuba lah pergi ke skudai parade kot. hehe 🙂

    Reply

  6. noni, me hingatkan biler ko sebut ‘johor’ teww maksudnyer ‘jb’ ghitewww.. wakaka

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe whole johor kot en_me. hehe 🙂

    Reply

  7. A&W aku rindu kat root beer float diorang.
    superb!

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : yeap. aku kalau singgah mmg nak minum float je sebenarnya. hehe 🙂

    Reply

  8. haha.. last aku makan A&W ada dalam setahun lepas kot..

    Ades lapar la plak tiba2. padahal baru melantak nasik campur mamak tadi..

    KEP C, tungguu.. aku cabar kau!!!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : haha float dia lah paling best sekali kan. huhu 🙂

    Reply

  9. makanlah selagi boleh makan

    dah sakit nanti tak de selera nak makan

    Reply

    KNizam Reply:

    bagak : yeppp setujooooooo haha 🙂

    Reply

  10. Pergh…yang tak tahan melantak ais gak tu….
    kalau aku dah pecah2 dah usus.

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : haha sekali sekala ok gak la minum milo ais terus. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge