biarlah rahsia – siti nurhaliza

satu lagi lagu yang cukup berhantu ciptaan melly goeslow dendangan ratu pop negara, datuk siti nurhaliza. memang best giler lagu nih. lagu yang slow dan menguji kemampuan vokal siti yang memang power.

mula2 dengar masa siti nurhaliza nyanyi kat anugerah planet muzik @ apm 2006 di singapura memang nampak biasa. ya lah kan, lagu baru. orang 1st time dengar, masih terpinga-pinga masa tuh.

sekali bila dah selalu berkumandang kat radio memang sedap. aku terus beli album siti nurhaliza – transkripsi masa 1st week keluar kat pasaran. memang best album tuh. banyak lagu best.

oklah enjoice!

biarlah rahsia dah tak rahsia lagi beb!

yang ni biarlah rahsia version live kat apm 2006

yang ni plak version original video clip oleh siti.

Pernahkah kau bermimpi seketika
Berada di tempatku
Membayangkan pahit manis berlalu
Entah siapa yang tahu

Mungkin nanti kau jua merasakan
Berdepan dengan kata menyesakkan
Takkan tugumu kebal
Tiada pertimbangan

(Korus)
Keheningan malam membangunkan
Kepayahan jiwa meluahkan
Andai kau jujur memahami
Tiadaku menjauhi

Dan kisahku yang masih panjang
Menambahkan berat yang memandang
Lantas ku pendam
Ku putuskan biarlah rahsia

(Bridge)
Semakin aku hidup dalam cinta
Tiada kuasa mampu menghalangnya
Hentikan kata-kata
Bertulangkan dusta

(Ulang korus)

Pernahkah kau bermimpi seketika
Berada di tempatku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge