Bfast Dengan Aman Di Taman Some More

Perghhhhhh pagi neh aman damai adjer masa aku turun bfast tadi
No more turkish delegates yg ramai giler tuh.
Plus boleh bfast kat taman plak tuh ok. Memang terasa best adjer. Hehe
Kali neh driver aku dapat masuk kat dalam area hotel, so aku x perlu la menapak kat luar hotel
Haha pekejadah nyer bfast kat taman dowh
Dah la tengah sejuk giler kan kat luar neh
Ala apa aku kisah kan, janji dapat bfast dengan view yang cun, tenang sket fikiran wooooo
Sekali tgk kat taman depan neh pun ada guard daaaaaaa, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Bfast Dengan Aman Di Taman Some More

  1. nk tgk pic lebih lagi taman tu bleh?
    mcm chantek jer.
    letak ler sudut2 menarik taman tu…hehe

    Reply

  2. tenang fikiran…
    is it costly?

    Reply

  3. aku teringin tgk gambar driver ko hehehehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge