Bestnyer Kalau Boleh Buat Taman Air Macam Ni Kan…. Hehe :)

perghhh ni mmg idaman aku la

nak buat taman air. nak bela ikan koi sekali

best wooooo kalau ada taman air mcm dalam magazine bawah neh kan

sedap je mata memandang

tambah2 kalau ada ikan2 koi yang berenang2 manja gitu

perghhhhhh maunyer aku setiap hari lepak kat situ dowh

korang ada taman air ke kat rumah ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Bestnyer Kalau Boleh Buat Taman Air Macam Ni Kan…. Hehe :)

  1. beshnyer kalau ade satu macam ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : tu la kan. siap la aku plan nak beli rumah mcm neh nanti. hehe 🙂

    Reply

  2. Ai . . ikan koi aje ke? Sorang2 tak best lepak ooooi, carilah pasangan cepat2 ade yg teman..

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe memanglah best kalau ramai2 kan. hehe 🙂

    Reply

  3. kalau dapat layan ikan koi atau kap nie….sure ilang tension punyee….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe aku suka gak ikan kap. cool gak hehe 🙂

    Reply

  4. akan ada insyaAllah haha.. aku drop by archidex09 @ klcc sabtu hari tu, nak usya2 je la idea. alih2, terus sign up dengan one company landscaping nih. terbang duit aku ..

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : tu la salah satu sebab aku malas nak pegi archidex. sure aku akan terbeli punya. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge