Besta Restoran Ikan Sungai kat Desa Melawati, KL !

fuhhhhh baru aku perasan ada kedai ikan sungai kat rumah aku neh

memang dekat beb !

siap la aku serbu nanti weekend neh. haha !

cakap banyak tak guna korang click je lah kat bawah neh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

35 responses to “Besta Restoran Ikan Sungai kat Desa Melawati, KL !

  1. nampak tempting nak masuk kedai tu
    cepat pegi makan situ!!!

    Reply

  2. adila : tuh la kan. harga tak tahu lagi tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. “besta yakin raih pulangan rm40 juta – utusan malaysia”
    hmmm … jangkaan untung tu mungkin boleh dapat. my wife makan dgn klien dia satu keping gulai ikan rm20. ikan apa dia tak kenal la pulak, tapi rega macam makan steak. tu belum caj nasi, sayur dan air.

    Reply

  4. nazley : tapi mmg betul2 sedap ke eh ? kalau sedap oklah nak charge mahal. oklah nak cover kos pergi balik nak makan patin masak tempoyak kat temerloh pahang. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. ikan sungai mmg mahal…ari tu aku blk kg beli ikan baung sekilo rm9 kalau tak salah…ayah aku ckp ikan sungai yg liar tu lagi mahal…lagi byk lemak….huhu…sedapnyeee… :up:

    Reply

  6. Betul ke memang ikan sungai ori ke ikan kolam?Kalau betul2 ori..memang berbaloi ar makan.tapi kalo mahal sgt pon..sape nak makan kat situ selalu..sekali je la merasa..

    Reply

  7. amoi : ikan sungai yang liar lagi la mahal kot. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. dendang : mcm takde beza adjer hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. nizam,
    kasi alamat…aku nak try makan kat sana..dah dekat ngan umah aku tuh.

    Reply

  10. dins : alamat tak sure. tapi memang area kedai2 kat kubur tuh la ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. betul ke kedai mkn ni cekik darah?

    Reply

    KNizam Reply:

    zhr : belum pernah cuba lagi. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. korang, tengok lah review restoran ikan sungai kat Views http://re.views.com.my/review/2910-restoran-ikan-sungai nampak ok je

    Reply

    KNizam Reply:

    saharil : wahhhh mahal gak eh ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. Pingback: patin temerloh « abdul ghani masrom

  14. alamatnya di mana saya tidak tahu ????.

    Reply

    KNizam Reply:

    badra : hehe dekat dengan exit taman melawati ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  15. hi..i nak bagi cerita ttg pengalaman i makan di restoran ikan sungai nie..TERBAIK!!..tabik spring pada chefnya..makanan2 yang disediakan begitu sedap dan menjilat jari..mmg harga agak mahal..tp yang penting ikan2 yang mereka sajikan tu bukan senang nak tangkap..liarla katakan..so berbaloi i bawa family makan di situ..harap i dan makan disitu lagi..teringat ikan patin tempoyak..harap u all cubala..x rugi!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    zendra : hehe x sempat lagi nak singgah walaupun dok dekat tu kat taman melawati hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  16. salam… nk jugak myampuk..hehehe..actually bru je pekene hidangan kt restoran ikan sg tu…rege mahal pun bebaloi coz msknnye sedappp…tmpat selesa n lyanan baik..n kompom kalo korang nk msk sendiri pun blum tentu bjaya…ikan pun mmg nmpak muka xpenah masuk pekan..hehehhe…tp rs mcm msuk muzium plak coz jakun xpenah kenal ikan dlm sg2 kita sendirik…kali petama dgar nma ikan temoleh..heheh…selamat la dia kna goreng..kene plak ngan msk lemak kulat sisir..n smbal udng galah sg…perghhhh…so kaki2 mkn skalian…pegi je la…kalo yg tpikir2 psal mhal tu pegi je la awal2 bulan…hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    cahaya : wahhhhh best ek. nanti nak cuba la. masak kulat sisir tuh yang tak tahan best tu. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  17. the best in town…. bkn apa susah nak cari kedai mcm ni kat KL, dapat la jugak aku lepas gian kat ikan sungai. Harga tak perlu pertikaikan klu mmg betul ikan sungai mmg la mahal… tp mmg berbaloi sbb bagi aku kedai ni masih lagi ok sbb x over caj, wife aku mmg master pasal hal ni sbb dia asal dari Taman Negara Pahang, wife aku ckp rege yg diorg caj masih lg di bawah harga sebenar. malam ni aku repeat lg… org umah mengidam nak makan asam pedas batang keladi la plak, jauh pun jauh la… sedap punya pasal aku p jugak

    Reply

    KNizam Reply:

    klonovas : hehe nanti aku cuba lah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. ape la ko KNizam, klu aku jadi ko, mau tiap2 minggu aku p makan sana dah la dekat plak tu x mcm aku dok dkt balakong sana

    Reply

    KNizam Reply:

    klonovas : hehe kadang2 aku belasah adjer ke temerloh. hehe puas hati. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  19. mmmmmm..smlam makan dekat restoran ikan sungai..mmg besh n yummy =]

    Reply

    KNizam Reply:

    puteri : saya yang dok kat melawati pun x sempat lagi nak cuba ya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  20. kami kini telah menyemak kembali harga dengan terperinci supaya ia benar-benar dapat memnuhi harapan semua masyarakat. Sekarang tuan puan boleh cuba. wang tuan akan dikembalikan semula jika ia tidak memnuhi selera tuan puan

    Reply

  21. kini kami menawarkan pakej agar semua orang mampu makan

    Reply

  22. ai geng2,saya leh bekalkan ikan air tawar sg pahang,
    patin,tilapia,kerai,n so on lg,sape2 yang singgah kt pekan pahang
    u all leh la klu nk beli ikan2 sy ni,klu nk murah leh ikut sy g ambik sendiri kt sgkar.y mana sy tmpatkan hsil tgkapn n ternakan sy.direct terus xpakai org tengah.
    ni no tpon sy+0199050782 en ja///

    Reply

  23. mahal.mkn 3 org 6ratus lbh.mkn kt temerloh campur minyak dan tol tk smp 6rtus pn.

    Reply

  24. a’a mahal gile.ada pula stok ikn liar dia hari2 ek.ntah2 ikan sangkar.mana kta tau.

    Reply

  25. salam..kami pengusaha dan pembekal pau panas dan frozen(PAU MAZZAN ENT.).serta mempunyai sijil halal jakim.kami berbesar hati n berminat utk membekalkan produk saya diantaranya pau ayam,daging.kacang,kaya,kelapa,coklat dan sambal dengan harga yang berpatutan.Jika berminat boleh hubungi saya di no 016-6581071/0133659556
    berpusat di subang selangor

    Reply

  26. kami membekalkan ikan sungai frozen, siap siang dan dibekukan.
    empurau, jelawat, kelah, temoleh, tenggalan, baung, ketutu, patin…
    call/sms 017-3355733

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge