Best Songs & Video Clips of Michael Jackson (1958-2009) !

dah meninggal dah king of pop neh kan

michael “mikael” jackson – 1958-2009 meninggal di usia 50 tahun

al-fatihah.

– – – – –

aku respect dengan michael jackson neh sebab banyak lagu2 dia yang best

video clip pun mmg gempak giler

banyak gak lagu2 dia yang pasal bumi dan kasih sayang sesama manusia kan

memang best !

memang layak la diberi gelaran king of pop

tengok je lah dengan moon walk kat bawah neh kan. hehe 🙂

– – – – –

kat bawah neh antara lagu2 michael jackson yang best

sekali dengan videoclips dia yang cool dan sungguh dramatik

memang susah beb nak buat videclips mcm neh

banyak belanja. idea pun kena ada. hehe cool

incredible glide move – michael jackson

beat it (live) – michael jackson

heal the world (acapella) – michael jackson

earth song – michael jackson

you’re not alone – michael jackson

bad (extended version) – michael jackson

jam (acapella) – michael jackson

billie jean (best ever moonwalk) – michael jackson

stranger in moscow (live) – michael jackson

they don’t really care about us – michael jackson

smooth criminal (acapella) – michael jackson

ghost – michael jackson

you rock my world (acapella) – michael jackson

we’re the world – michael jackson and various artistes

childhood (acapella) – michael jackson

scream – michael jackson & janet jackson

thriller (dance move only) – michael jackson

thriller (teaser) to the 25th anniversary – michael jackson

thriller (live) – michael jackson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Best Songs & Video Clips of Michael Jackson (1958-2009) !

  1. satu penghormatan kepadannya apabila seluruh dunia hampir lupa dengan kisah buruknya dan semua bercerita tentang kebaikkannya didalam kehidupan masing2. dan Google mengiktiraf kehebatannya dengan berjaya membuatkan server diorang jemmm dan twitter mengakui pengaruh jacko lebih hebat daripada h1n1.

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : hehe tu la kan. semua lupa kejap pasal selesema babi. hehe 🙂

    Reply

  2. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah… banyak nye video… tapi kan.. bila dah ramai sangat buat entry pasal MJ ni.. rasa macam annoying la pulak.. bukan ape.. pergi sana MJ.. lompat blog sini citer MJ.. citer plak menda yang sama plak tu.. pastu ptg tadi masa duk tgh gunting rambut, boleh plak tukang gunting yg syok2 gunting rambut aku tu cakap pasal MJ.. haish..

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : hehe 🙂

    Reply

  3. vid clip ghost tu ade movie kan ?

    pe tajuk movie tu erk ?

    Reply

    KNizam Reply:

    keiroro : eh ye ke ada movie eh. tak tahu la plak. hehe 🙂

    Reply

  4. MJ rulez bebeh!

    Reply

    KNizam Reply:

    sham : hehe aku suka billie jean. cool 🙂

    Reply

  5. aku paling suka ghost!! hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe aku suka billie jean. hehe 🙂

    Reply

  6. video scream adalah video klip paling termahal ^o^ sebab menghabiskan fulus sebanyak 7 Juta Dolar Us

    Reply

    KNizam Reply:

    mrroll : hehe tuh la kan. mahal giler. tapi best wooooo 🙂

    Reply

  7. Thanks for providing such information. htrurtye

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge