Best Songs & Video Clips of Michael Jackson (1958-2009) !

dah meninggal dah king of pop neh kan

michael “mikael” jackson – 1958-2009 meninggal di usia 50 tahun

al-fatihah.

– – – – –

aku respect dengan michael jackson neh sebab banyak lagu2 dia yang best

video clip pun mmg gempak giler

banyak gak lagu2 dia yang pasal bumi dan kasih sayang sesama manusia kan

memang best !

memang layak la diberi gelaran king of pop

tengok je lah dengan moon walk kat bawah neh kan. hehe 🙂

– – – – –

kat bawah neh antara lagu2 michael jackson yang best

sekali dengan videoclips dia yang cool dan sungguh dramatik

memang susah beb nak buat videclips mcm neh

banyak belanja. idea pun kena ada. hehe cool

incredible glide move – michael jackson

beat it (live) – michael jackson

heal the world (acapella) – michael jackson

earth song – michael jackson

you’re not alone – michael jackson

bad (extended version) – michael jackson

jam (acapella) – michael jackson

billie jean (best ever moonwalk) – michael jackson

stranger in moscow (live) – michael jackson

they don’t really care about us – michael jackson

smooth criminal (acapella) – michael jackson

ghost – michael jackson

you rock my world (acapella) – michael jackson

we’re the world – michael jackson and various artistes

childhood (acapella) – michael jackson

scream – michael jackson & janet jackson

thriller (dance move only) – michael jackson

thriller (teaser) to the 25th anniversary – michael jackson

thriller (live) – michael jackson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Best Songs & Video Clips of Michael Jackson (1958-2009) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.