Best Plak Iklan TV Proton Sempena 1Malaysia & Merdeka Ke-52 Neh Kan !

hehe aku dah confuse, aku dah tak tahu yang mana satu yang official tv ad untuk proton

mcm dah ada banyak version plak

tapi kesemuanya best lah kan, be it rojak ke, apa ke

yang penting sebab ada afdlin shauki, tuh yang terus jadi kelakar adjer kan

hehe layan je lah iklan2 merdeka proton dan 1malaysia kali neh ya !

– – – –

aku paling suka ayat2 kat bawah neh

terkesan beb ! haha

– – – – –

1Malaysia-Proton : Ciplak

1Malaysia-Proton : Censored

1Malaysia-Proton : Hangus

1Malaysia-Proton : Lok lok

1Malaysia-Proton : Konsert pasar

1Malaysia-Proton : Kuih muih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 responses to “Best Plak Iklan TV Proton Sempena 1Malaysia & Merdeka Ke-52 Neh Kan !

  1. Hehe best, aku suka. Walaupun ada tag 1Malaysia di situ

    Reply

    KNizam Reply:

    idlan : hehe 1malaysia now overrated la kan. haha 🙂

    Reply

  2. wah la weh!
    awesome!!

    suka 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    xun : ada banyak series yang tak tahan tuh. hehe 🙂

    Reply

  3. ‘tengok tu.. dgn tu.. kau gandakan dgn 100’

    ayat x le bla syial! haha! 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    azfarul : haha aku pun tergelak dengar dia ckp mcm tuh. haha 🙂

    Reply

  4. yg last tu bikin pecah perut! haha

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : haha tu la kan. idea simple adjer. tempat pun simple pasar malam. semua suka pasar malam kan. hehe 🙂

    Reply

  5. memang best.. tadi aku dok try buffer kat 1Malaysia-proton.com cam haram bapak lama nak tunggu buffer.. hohoho

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : aku pun cuba nak cekidaut homepage tuh mmg lambat giler nak load. hehe 🙂

    Reply

  6. Baru nonton masa berita tadi, wah berentap dgn 15Malaysia ni, best -best gak

    Reply

    KNizam Reply:

    rjuna : hehe neh bukan shortfilm. neh kiranya mcm iklan adjer. hehe 🙂

    Reply

  7. kan aku dh kata,x semestinya yasmin ahmad pergi dah xdea iklan yang best2…

    Reply

    KNizam Reply:

    mydaily : hehe sebab ada ho yuhang tuh kot kan. hehe 🙂

    Reply

  8. otai bro! mmg cun la listing video ni! terima kasihhhhhhhhhh!

    Reply

    KNizam Reply:

    najib : hehe best giler kan. lawak plak sebab ada afdlin shauki tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  9. smart indeed!

    inilah yang kita cari 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : aku pun suka. idea simple. kat tempat kesukaan ramai pasar malam plak tu. hehe 🙂

    Reply

  10. Pendekatan yang menarik bagi mengeratkan perkauman tapi saya mencadangkan adakan juga bagi untuk mengetengahkan kaum bumiputra Sabah dan Sarawak serta orang asli.Pendekatan untuk bumiputra Sabah dan Sarawak serta orang asli akan membuka ruang untuk mereka dimana mereka tidak dipinggirkan. Terlalu sedikit pendekatan itu cuma isteri kepada Afdlin Shauki yang menyatakan orang serawak. Didalam membentuk Dasar yang betul siapa orang Melaya iaitu 1. orang asli 2.Orang Melayu 3. Bumiputra Sabah 4. Bumiputra Sarawak.Malah kaum Cina dan India terletak didalam golongan kaum2 lain.Jika kita asyik meletakkan dan mengenengahkan kaum Cina dan India inilah yang berlaku sekarang mereka menuntut hak yang bukan hak mereka.Menurut Perlembagaan Kaum Cina dan India tidak ada difinasinya.Ini hanya pandangan semata.

    Reply

    KNizam Reply:

    sha sha : hehe tak lama lagi adalah extension iklan neh ke sabah sarawak kot. hehe 🙂

    Reply

  11. probably idea2 mcm nih mmg ada, cuma arwah yasmin aje yg berani ketengah coz perkauman nih was so called a ‘sensitive’ issue. so fun to see this kinda stuff walaupun yasmin dah tak ada.
    al-fatihah.

    Reply

    KNizam Reply:

    cekya : yep arwah yang membuka jalan. barulah semua ikut kan. hehe 🙂

    Reply

  12. memang best giler… tapi tulah, susahnyeee… nak buka full version….apapun, MALAYSIA memang best….

    Reply

    KNizam Reply:

    siti : haah mmg slow giler. tu la sebabnya ada yang dload dan letak kat youtube. cepat sket kan. hehe 🙂

    Reply

  13. Bro xda lagi ke iklan neh… website proton da xda pun…. semak gle.. Best gile2 la

    Reply

    KNizam Reply:

    peeee : cuba cari kat youtube ya hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.