Best Plak Iklan TV Proton Sempena 1Malaysia & Merdeka Ke-52 Neh Kan !

hehe aku dah confuse, aku dah tak tahu yang mana satu yang official tv ad untuk proton

mcm dah ada banyak version plak

tapi kesemuanya best lah kan, be it rojak ke, apa ke

yang penting sebab ada afdlin shauki, tuh yang terus jadi kelakar adjer kan

hehe layan je lah iklan2 merdeka proton dan 1malaysia kali neh ya !

– – – –

aku paling suka ayat2 kat bawah neh

terkesan beb ! haha

– – – – –

1Malaysia-Proton : Ciplak

1Malaysia-Proton : Censored

1Malaysia-Proton : Hangus

1Malaysia-Proton : Lok lok

1Malaysia-Proton : Konsert pasar

1Malaysia-Proton : Kuih muih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 responses to “Best Plak Iklan TV Proton Sempena 1Malaysia & Merdeka Ke-52 Neh Kan !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.