Best Laicheekang In Town !



Best Laicheekang In Town !, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Best Laicheekang In Town !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Best Laicheekang In Town !

  1. Salam bro, kedai laicheekang ni kat Melawati area mana? Nasi lemak best ada tk kt Melawati? Nnt ada masa nk gi jalan2 cari makan la kat Melawati!

    Reply

  2. myza : hehe nasi lemak banyak kat taman melawai. paling best rasanya kat foodcourt dia tuh. kat kedai corner dekat dengan laksa johor. laicheekang neh kat area nasi ayam fames tuh. corner gak kat area air tebu. hehe 🙂

    Reply

  3. wow..terliur my friend :up:

    Reply

  4. nak laicheekang lagi best? tepian tebrau jb .. abc dia pun sedap.. tauhu bakar? peghhhh haha

    Reply

  5. Joe, Setuju….. kat sana memang sedap…. siapa yang datang jb tu singgahlah 🙂

    Reply

  6. hafidz : hehe memang best gilos ! hehe 👿

    Reply

  7. joe : haha tepian tebrau tuh memanglah best giler. aku suka gak kat area balai bomba larkin tuh. abc special dengan kuetiaw soup ! perghhhhhh lunch ni aku nak pi lah. haha 🙂

    Reply

  8. noni : hehe best woooo makan2 kat jb kan. huhu ❗

    Reply

  9. waaah…best gile kalo dpt makan mase panas terik~

    Reply

  10. waaaaa sedapnye.

    salivating uhuk.

    Reply

  11. lunch pegi jb? dasat haha ke kau memang kat jb ni? cess

    Reply

  12. cikf : hehe tu la kan. slurrrpppppp hehe 👿

    Reply

  13. ayumi : hehe slurrrppppp best gilos ! hehe ❗

    Reply

  14. joe : haha typo lah. aku makan ikan bakar je lunch tadi. huhu :up:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge