Best La Plak Lagu Dalam Iklan DiGi PostPaid Neh ! Hehe

perghhh best la lagu dalam iklan postpaid digi ni

sapa tahu lagu apa eh ? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Best La Plak Lagu Dalam Iklan DiGi PostPaid Neh ! Hehe

  1. laaa… baru nak buat entry pasal iklan digi ni gak… comel iklan digi nie… and iklan digi memang slalu comel2… :up:

    buzzybug’s last blog post..the reunion

    Reply

  2. buzzy : haha mmg best la iklan neh. lagu pun best. cuma tak tahu la lagu apa kan. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  3. haah. iklan digi yg sukan olimpik tu pn comel.yg terjun dlm kolam renang tu. hahaha. kelakar btol.. :up:

    p/s – about the song, it was by Bill Withers – Lovely Day. check out my music blog ~ ๐Ÿ™‚

    http://ixorariana.wordpress.com/2008/07/29/bill-withers-lovely-day/

    hehhehehe ๐Ÿ˜‰

    !x0r@’s last blog post..Another date?

    Reply

  4. ixora : thanks! boleh dgr mp3 plak. hehe :up:

    Reply

  5. You’re welcome~ ๐Ÿ™‚

    cuma tak sure btol ke tak lagu tu.. tapi,rasa2nya iye la tu. hehe

    Reply

  6. ixora : hehe bagus2 ๐Ÿ™„

    Reply

  7. huhu..tq ixora..
    saya pon tgh cari lagu ni..

    cencorot_91’s last blog post..Udang juga ada perasaan..

    Reply

  8. cencorot : haha bets tak lagu tuh ๐Ÿ™„

    Reply

  9. ade sesape yg thu psl lgu dlm iklan DIGI yg latest?
    alar…yg ade pompuan cute nangis tuh…pstu air mate die turun kat tgn..

    Reply

  10. kacang : perasan gak iklan tuh tapi z sure la lagu apa. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. Taip:

    Pink-So What

    Reply

    KNizam Reply:

    hairul : hehe thanks ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. tak perasan pulak iklan nie, wah kat lahore pun masih follow iklan digi, bagus nye.. ;p

    Reply

    KNizam Reply:

    muhafis : hehe yeppppp hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. suara macam Taylor Swift atau mcm Lenka… Aku pun tgh mencari nie…

    Reply

    KNizam Reply:

    zeta : hehe lenka tu kot. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge