Best Betul Driving di PLUS Highway

Live Update: 6 Jul ’10, 4.39am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku suka betul driving kalau cuaca cool je mcm ni
dengan langit biru, pastu ada awan sket mcm kapas
mmg la best giler kan hehe. msia nyer cuaca tropika tuh
rindu siot nak drive kat msia ni wokey hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Best Betul Driving di PLUS Highway

  1. cantik tu gambar..leh jd kertas dinding 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : hehe best woooo drive kan tenang je rasa eh hehe 🙂

    Reply

  2. woit.. cantik cantik jugak tapi dont snap pix while drive ehekk…

    Reply

    KNizam Reply:

    abe : hehe snap masa x jam je tau hehe 🙂

    Reply

  3. aikk…bila balik mesia nih??

    Reply

    KNizam Reply:

    needa : dah balik ISB balik pun hehe 🙂

    Reply

  4. tuuu dah drive tuu

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : tuh la heaven rasanya dapat drive kat msia tau ehhe 🙂

    Reply

  5. Best kalau cuaca ok dan suasana tenang.. kalau jem dan kete depan terhegeh2 pun mau sakit jiwa gak

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe lagi sakit jiwa wooooo drive kat sini tau hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.