Berlambak Plak Selendang kat Area Changli Gali Ni

Live Update: 10 Aug ’10, 12.44pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

lawa la plak selendang ni semua bila dah susun mcm ni
mmg nampak meriah je kan hehe. belum ada pembeli
dalam keadaan berkabus pun depa masih gigih
malas la aku nak berhenti, kepala tgh pening plak tu
tapi kalau boleh close up best gak ni kot hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Berlambak Plak Selendang kat Area Changli Gali Ni

  1. nak order utk match dgn baju raya taun ni bleh? haha

    Reply

    KNizam Reply:

    ted : order pakai ayaq lioq mana boley hehe 🙂

    Reply

  2. wowww..cantik nyerrr..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : hehe gelap mata lah tuh ek hehe 🙂

    Reply

  3. cantiknyaa… sangat colorful…

    Reply

    KNizam Reply:

    buzzy : hehe mmg cantek woooo siap hand made semua ok hehe 🙂

    Reply

  4. oh kena ada order form rasmi ke? nak kaler ijo epal yg lembut gitu yer. balik nanti bayo 2x ansuran gitu..sila maklumkan kadar pertukaran Rs kepada RM haha

    Reply

    KNizam Reply:

    ted : x sempat la singah sana masa bulan puasa ni. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.