Beriadah di Fatima Jinnah Park F9 Jam 5.30 Pagi Buta

Live Update: 8 May ’10, 9.04am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

tu dia sekarang ni subuh kul 3.30 pagi
kalau bangun kul 5 kategori suboh gajah dan kul 7 dalam ruang lingkup
subuh dinasaur ok
lepas subuh mata pun xleh tido balik
so apa lagi nak kill time before bfast kita jog dulu la
kat islamabad ni mmg ada satu sector khas untuk park kat F9
mmg besar park ni, now ada part yg under construction lagi
bolehlah nak lepaskan rindu jog kat taman tasik perdana kan
cuma beza paling ketara ialah kat taman tasik perdana lepas jog boleh
pekena nasi lemak tangling yg famous tuh
sini telan aur liur je lah, mau makan kalu sila balik rumah ok hehe
tapi sini best sebab ada byk pokok maple yg cantek daunnya ni
sedap mata memandang ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Beriadah di Fatima Jinnah Park F9 Jam 5.30 Pagi Buta

  1. jogging kul 4pagi ker?

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : sini kul 3.30am dah suboh tau hehe 🙂

    Reply

  2. tenang skit mata memandang…….klu cerita bom sana sini asyik mencemaskan je…apa kata buat liputan tentang budaya wanita pakistan plak….: )

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : susah la nak snap gambar pompuan. taboo kat sini tau eheh 🙂

    Reply

  3. Wah, pagi-pagi buta dah terang macam tu ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    emme : haah kat sini kul 3.30am dah suboh ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge