Berhati2 Di Jalan Raya, Semoga Pulang Berhari Raya Dengan Selamat dan Selamat Kembali Ke KL !

setiap tahun aku tengok kan ops sikap neh akan meningkat je stats dia

kadang2 disebabkan oleh penunggang motosikal

paling bahaya bila accident melibatkan bas express kan

macam kes accident kat merapoh dulu

sungguh menyayat hati.

sedih bila membaca berita2 di dada2 akhbar bila ada accident mcm tuh kan

so untuk hari raya ini, please drive carefully

berhenti kalau mengantuk dan rileks dulu

biar lambar asal selamat.

sebolehnya jangan drive sorang la kan

if still kena drive sorang, just pasang radio kuat2

nyanyi2 lagu raya pun ok. hehe

selamat hari raya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Berhati2 Di Jalan Raya, Semoga Pulang Berhari Raya Dengan Selamat dan Selamat Kembali Ke KL !

  1. serius beb…bas mutiara yg eksiden tuh mmg bawak laju giler..segala jenis bas yg dari kelantan mmg semua laju2….diorang cam racing sapa sampai plg awal…ko kena naik baru ko tahu experience dia camana…cam naik roller coaster ! :mrgreen:

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Selamat Hari Raya, ingatlah orang tersayang !

    Reply

  2. life4hire : hehe tu la masa aku pergi ke kt nak pergi redang pun laju giler ah bas pagi2 buta tuh. hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 😥

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge