Berani Ke Ko Naik Chairlift kat Ayubia Ni Eh ?

Live Update: 7 Aug ’10, 8.37pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

hehe sekali tengok memang macam x selamat kan
tapi inilah pakistan, mmg macam ni lah rupanya chairlift dia
chairlift kat ayubia ni pendek je dlm 15 minit je sampai dah
kat patriata lagi gerun woooooo tinggi giler dan 1/2 jam
patutnya aku naik ayubia ni dulu compared dgn patriata
bila dah naik yang patriata naik ayubia ni so-so je la hehe
tapi still horror sebab chairlift ni xde berhenti
sampai je dia sauk lu punya buntut terus naik ke atas
yg ni xde la tinggi mana, kat patriata tinggi giler wooooo
depa kata this is the longest chairlift in asia
entah betul entak idak, angguk kan je la hehe
malas aku nak google masa tuh jugak kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Berani Ke Ko Naik Chairlift kat Ayubia Ni Eh ?

  1. Sekali tengok nampak macam takut =)

    Reply

    KNizam Reply:

    blinkky : hehe mmg takot woooooo xde safety tuh tau hehe 🙂

    Reply

  2. naik kat Langkawi tu pun ngeri…..ini tgh togel je mcm tu

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : hehe siapa yang beranije boleh naik woooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.