Benarkan Iskandar Bukan Dzulqarnain ?

hehe hari tuh aku dah ckp yang aku terbeli banyak buku kan

neh salah satu buku yang aku beli

dah ala2 satu batch ngan buku yakjuj dan makjuj tuh

buku neh pasal benarkan iskandar bukan dzulqurnain

aku belum sentuh satu page pun lagi

aku suka pasal kisah2 mcm neh semenjak astro ada buat dokumentari dulu

astro oasis kalau x silap aku yang buat pasal iskandar dzulqurnain neh

aku cuba cari nak dload kat internet x jumpa plak full series rancangan tuh

ada sapa2 tahu kat mana dload ke eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Benarkan Iskandar Bukan Dzulqarnain ?

  1. saya pun tengah cari jawapan yang sebenar.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : hehe semua tengah menunggu jawapan gak kot. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge