Beli Udang & Ikan Kat Rana Market

Live Update: 22 Nov ’09, 10.10pm MYT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Tadi sempat aku belasah pergi ke rana market, nak beli stock ikan ngan udang utk seminggu
Senang lepas neh sebelum pergi kerja aku defrost kat area bawah freezer
Balik adjer terus masuk kuali ke apa kan. Hehe
Hari neh rasa mcm nak masak udang goreng pedas, cili boh plak takde
tumis pakai cili sos je lah jawabnyer kan
Hehe nak belasah dengan nasi basmathi panas pastu dengan timun adjer. Hehe
Udang besar tuh sekilo dalam rs 1200 rupees. Aku x sure mahal ke murah. Hehe x biasa la beli udang dulu kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge