Belated Merdeka Day Cake For Eid-ulfitri 1431H | Cafe Lounge, Marriot Hotel | Islamabad

Live Update: 11 Sep ’10, 12.07am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku pergi amik cake ni kat marriot tadi, rasa nak ngamuk je
mana x nyer kan hampeh penat je aku print gambar flag
last2 salah jugak depa buat bendera, hangin betul la gua
dah tu nak buat mcm mana kan, terpaksa amik jugak
sebab esok dah nak raya and then mana sempat repair kan
dah lama dah aku nak beli merdeka cake ni
hari merdeka tuh terlupa siot ok hehe
apa2 pun SHRMZB semua ya. pakistan baru nak beraya
org lain satu dunia dah puas beraya dah pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Belated Merdeka Day Cake For Eid-ulfitri 1431H | Cafe Lounge, Marriot Hotel | Islamabad

  1. aih.. mati2 ingat ko balik kg dah raya nie…

    selamat hari rayer dan belated merdeka wat ko

    errr bendera apo depa taruk kat situ sampai ko mengamuk? hihihih

    Reply

    KNizam Reply:

    grafique : hehe aku tak balik daaaaaaa SHRMZB belated punya ya hehe 🙂 bendera tak cukop jalur tuh hehe 🙂

    Reply

  2. hehhehe cute plak.. nampak sedap pun ada….

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : sedap mmg sedap woooooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge