Belated Merdeka Day Cake For Eid-ulfitri 1431H | Cafe Lounge, Marriot Hotel | Islamabad

Live Update: 11 Sep ’10, 12.07am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku pergi amik cake ni kat marriot tadi, rasa nak ngamuk je
mana x nyer kan hampeh penat je aku print gambar flag
last2 salah jugak depa buat bendera, hangin betul la gua
dah tu nak buat mcm mana kan, terpaksa amik jugak
sebab esok dah nak raya and then mana sempat repair kan
dah lama dah aku nak beli merdeka cake ni
hari merdeka tuh terlupa siot ok hehe
apa2 pun SHRMZB semua ya. pakistan baru nak beraya
org lain satu dunia dah puas beraya dah pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Belated Merdeka Day Cake For Eid-ulfitri 1431H | Cafe Lounge, Marriot Hotel | Islamabad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.