Belasah Puree & Halwa kat Rana Market

Live Update: 9 Nov ’09, 10.42pm MYT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe ni ada plak sesi jjcm kat rana market
Lepas singgah ke kedai hardware kat rana market aku perasan ada kedai sebelah neh jual halwa
Nampak mcm sedap, so kena cuba neh kan
Sambil beli halwa terbeli plak puree neh. Sedap plak nampak
Nampak best je dia masukkan dalam minyak yang panas giler tuh kan. Hehe
Bawak balik rumah melantak kat rumah
Sekarang cuaca sejuk giler ah. X larat aku nak stay kat luar lama2 neh
Aku rasa lepas neh kalau keluar malam surelah kena pakai jaket plak kan
Serius rasa mcm nak demam pun ada. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Belasah Puree & Halwa kat Rana Market

  1. Nampak memang sedap tu..

    Reply

  2. huh hari ni rasa sejuk sungguh

    Reply

  3. wah sedapnya . . ade updatelah good

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge