Belajar Sejarah Muzium Arkeologi Taxila

Live Update: 31 Jan ’10, 6.10pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Dah lama sebenarnya aku plan nak singgah ke muzium taxila neh
So lepas lunch singgah ke rawal dam dulu, sekali boring giler ah
Aku tanya driver berapa lama nak pergi taxila, dia sound dalam 40 minit adjer
So apa lagi kan belasah la pi taxila
Mmg x plan langsung ah. Haha
Sampai je muzium arkeologi neh aku perasan dia nak tutup dalam kul 4pm
Haha semua express je dalam muzium neh
Kena bayar 200rupees tapi puas hati la sebab ada tourist guide yg fasih ckp english kan. Hehe
Lawa gak la muzium neh. Design bangunan ala2 british
Nanti aku snap gambar daripada luar bangunan muzium plak ya hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.