Beijing Paralympic 2008 Telah Bermula !

sukan olimpik beijing dah berakhir.

kali ni giliran peserta2 paralympic plak bertarung di stadium sarang burung

aku kagum betu la dengan diaorang neh kan

Mexico”s Gonzalo Valdovinos (second from left) and Germany”s Marc Schuh (left) racing during the men’s 400m T54 competition in the Beijing 2008 Paralympic Games yesterday. AP pic

memang sanggup pergi ke sana nak bertanding

dengan segala kekurangan yang ada. memang tabik beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Beijing Paralympic 2008 Telah Bermula !

  1. Pingback: negaraku.net

  2. harap2 athlit2 paralympic kita boleh bawak balik more medal!

    shaxx’s last blog post..Hari Malaysia

    Reply

  3. hey…en.knizam…tukar theme ke tukar colour background jer…baru nampak terang dan ceria sikit! hehe…

    kagum kan dengan semangat paralympic athletes nih. saya pernah jadi volunteer untuk paralimpik games malaysia punya… memang kagum dan insaf pada masa yang sama tengok kebolehan diorang. 🙂

    aishah’s last blog post..What?

    Reply

  4. shaxx : tu la kan. dapat gold paralympic pun dah kira hebat tuh. hehe ❗

    Reply

  5. aishah : tu la kan. respect la ngan semangat diaorang. kan bagus kalau semangat diaorang neh ada pada atlet bukan paralympic sekali. hehe 😥

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge