Beautiful Sunrise | Islamabad Motorway, Islamabad, Pakistan

Live Update: 16 Nov ’11, 7.49am PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

ni view sunrise masa aku dlm perjalanan ke naran last week
mmg cantek. time aku on the road la boleh dapat sunrise ni
kalau ada tripod ni sure aku boleh snap lagi cun ni kan
ni snap pakai iphone jer sebab malas nak stop prado ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Beautiful Sunrise | Islamabad Motorway, Islamabad, Pakistan

  1. Cantik nye… dulu kawan2 rumah selalu ajak pegi tower tunggu sunset. Sunrise tk pernah pegi lah sebab malas nak bangun pagi2. hehe… nice job!

    Reply

    KNizam Reply:

    ijan : masa sunrise dengan sunset mmg paling best nak snap gambar sebab kalernyer best hehe 🙂

    Reply

  2. bro, gambar gambar yg ko ambil semuanya menarik bro, aku suker

    Reply

    KNizam Reply:

    juan : hehe pakai iPhone4 je ni semua ni hehe 🙂

    Reply

  3. ko memang berbakat bab-bab ambil gambar nih. hehe..

    Reply

    KNizam Reply:

    titan : hehe ni biasa2 je ni. practice je la hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge