Be A Hero With HP, You Can Now Be Extraordinary Too !

aku suka dengan poster hp neh

jangan salah paham…

aku tak kerja dengan hp. aku cuma dapat email hp ni adjer

sebab aku beli laptop ngan printer hp kot. hehe

tapi aku memang suka la dengan design poster dia yang cool

sususan font ngan kaler yang memikat sesiapa

mungkin aku akan jadikan panduan kalau2 nak design apa2 ke. hehe

kadang2 aku akan design banner, t-shirt or even simple poster

hehe wordpress theme je yg aku belum cuba lagi

aku tak reti la nak main2 ngan css tuh. haha

tengok la nanti kalau ada masa dan kuderat.

nak jugak aku ada theme sendiri

macam blogger megat

dengan blogger bob yang ada theme cool tuh ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Be A Hero With HP, You Can Now Be Extraordinary Too !

  1. Kreativiti adalah penting dlm kerja mendesign nih.

    nick’s last blog post..Info : Source One

    Reply

  2. memikirkan sesuatu di luar kotak.. ❗

    nikillas’s last blog post..Laila’s Lounge – Mawar Khayalan

    Reply

  3. betul2, poster ini menarek dan msg sampai

    syafira’s last blog post..aku delete kamu dan kamu

    Reply

  4. cantik! font dia sgt cool!!

    aku sgt suka poster2 digi yg dulu2
    sgt mantap dengan photomanip!

    Adila’s last blog post..Now is still raya kan?

    Reply

  5. nick : hehe tu la kan. kena kreatif banyak neh. hehe 🙄

    Reply

  6. nikillas : hehe tu la. kena banyak idealah nak mendesign neh. hehe 🙂

    Reply

  7. syafira : hehe suka ngan theme kaler dia. simple je. hehe :up:

    Reply

  8. adila : hehe font dia tuh ala2 tim burton kan. hehe 🙂

    Reply

  9. Betul, flat tapi menarik. Macam zaman dulu.

    pening’s last blog post..Generate WordPress theme online for free

    Reply

  10. pening : hehe haah mcm zaman2 dulu. hehe 🙂

    Reply

  11. nak kool lagi, tambah air batu banyak-banyak ekeke.
    patutla macam terpanggil datang sini, rupanya tertulis nama aku eheh.

    insya allah suatu hari nanti masing-masing ada masa utk bikin theme mengikut citarasa sendiri 😉

    megat’s last blog post..Muhasabah Diri, Buang Yang Keruh Ambil Yang Jernih

    Reply

  12. megat : hehe tu la kan. bila la aku nak ada masa nak godek css tuh semua. nak gak merasa design sendiri. hehe 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge