Be A Hero With HP, You Can Now Be Extraordinary Too !

aku suka dengan poster hp neh

jangan salah paham…

aku tak kerja dengan hp. aku cuma dapat email hp ni adjer

sebab aku beli laptop ngan printer hp kot. hehe

tapi aku memang suka la dengan design poster dia yang cool

sususan font ngan kaler yang memikat sesiapa

mungkin aku akan jadikan panduan kalau2 nak design apa2 ke. hehe

kadang2 aku akan design banner, t-shirt or even simple poster

hehe wordpress theme je yg aku belum cuba lagi

aku tak reti la nak main2 ngan css tuh. haha

tengok la nanti kalau ada masa dan kuderat.

nak jugak aku ada theme sendiri

macam blogger megat

dengan blogger bob yang ada theme cool tuh ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Be A Hero With HP, You Can Now Be Extraordinary Too !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.