BBQ Set | Monal Restaurant, Pir Sohawa, Margalla Hill | Islamabad, Pakistan

Live Update: 28 Mar ’12, 11.58pm PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

Ni antara dish paling disukai ramai kat Monal Restaurant ni. Kalau tanya chef apa yang dia recommended, mesti chef akan bagitau suruh order menu ni. Menu ni sentiasa panas sebab ada bara lagi kat bawah tuh ok. Takde la sedap mana, sedap lagi BBQ style kita kot. Apa-apa pun order juga yang ini sebab dah lapar masa ni.

4 thoughts on “BBQ Set | Monal Restaurant, Pir Sohawa, Margalla Hill | Islamabad, Pakistan

  1. Ha, really tak sedap mana? boleh jatuh gigi saya pasal terliur tengok gambar nih. Huhuhu :D

    Reply

    KNizam Reply:

    ijan : mungkin sebab dah selalu makan kot hehe :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge