Bawak Rombongan Cik Kiah Bagus Ni

Live Update: 18 Nov ’09, 12.38am MYT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe mmg banyak siot seramic products kat rawalpindi neh kan
Mmg kalau bawak rombongan cik kiah mmg berbaloi la
Aku bukanlah type yg suka shopping sakan ni
Aku cukup la sekadar nak beli utk keperluan je kan
Nak jalan2 sambil buat live blogging aku ok adjer
Tapi kalau nak menjelajah nak carik yg mana murah, gua surrender haha
Tapi kalau lowyat tuh 10 kali tawaf pun boleh lagi kot. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Bawak Rombongan Cik Kiah Bagus Ni

  1. cara dia susun cam nak lelong semua je hehe

    Reply

  2. Nak borong seme ke tuh??
    Hehehe!!!

    Reply

  3. Ko juga sama cam Cik Kiah la. Cuma, item minat je yang berbeza-beza. Haha.

    Reply

    KNizam Reply:

    affuan : haha sama la mcm ko kan. hehe 🙂

    Reply

  4. Betullah..cara dia susun mcm nak lelong je…

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : yep mmg murah2 la compared ngan kat malaysia sebenarnya kan. hehe 🙂

    Reply

  5. Cuba kau gantikan pinggan mangkuk tu dgn gadget, sudah tentu esok kau datang lagi 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : haha sudah pasti. tapi mmg aku nak beli laptop kat lowyat la december neh kan. hehe 🙂

    Reply

  6. Hantaran naik kapalterbang peribadi lagi cepat.
    dijamin lebih selamat.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : sapalah ada private jet tuh ek. hehe 🙂

    Reply

  7. Pingback: Free Ipod Music Downloads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge