Baru Sampai KL… Penat Giler ! Hehe :)

aku baru sampai ke taman melawati

memang penat giler

perancangan memang nak buat percutian kat port dickson

ended up jadi penat giler. hehe ❗ penat siot 4h3m kat sana.

dah la takde 3G. so tak dapat lah aku nak update website neh

nak bukak gmail pun slow giler ngan gprs connection kat hotel. hehe

last2 aku resort ngan post gambar je direct from handphone via flickR. tu yang korang nampak banyak gambar2 je dalam entry2 sebelum neh. hehe dah jadi post bergambar plak kan. hehe 🙄

anyway adik aku dah selamat register kat politeknik pd pagi tadi.

dapat rumah sewa kat taman politeknik semalam

penat giler carik rumah. melilau ke sana ke mari. hehe 🙄

nanti aku blog pasal percutian ngan pendaftaran kat port dickson ya 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Baru Sampai KL… Penat Giler ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.