Baru Sampai KL… Penat Giler ! Hehe :)

aku baru sampai ke taman melawati

memang penat giler

perancangan memang nak buat percutian kat port dickson

ended up jadi penat giler. hehe ❗ penat siot 4h3m kat sana.

dah la takde 3G. so tak dapat lah aku nak update website neh

nak bukak gmail pun slow giler ngan gprs connection kat hotel. hehe

last2 aku resort ngan post gambar je direct from handphone via flickR. tu yang korang nampak banyak gambar2 je dalam entry2 sebelum neh. hehe dah jadi post bergambar plak kan. hehe 🙄

anyway adik aku dah selamat register kat politeknik pd pagi tadi.

dapat rumah sewa kat taman politeknik semalam

penat giler carik rumah. melilau ke sana ke mari. hehe 🙄

nanti aku blog pasal percutian ngan pendaftaran kat port dickson ya 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Baru Sampai KL… Penat Giler ! Hehe :)

  1. Ko nih memanjang jenjalan jeles la aku woiii… Hehe

    Reply

  2. shah : hehe ko lagi banyak jenjalan la. hehe 😎

    Reply

  3. masa pakcik tinggal kat rasah dulu.. pakcik selalu gak cuci mata kat poli pd tuh.. hehee… kat situ ade banyak tempat kreaoke

    Reply

  4. uncle G : hehe saya 1st time pegi masuk dalam poli pd tuh. besar gak ek. 😎

    Reply

  5. 😀
    kalo tak jumpe umah tue..
    gamaknye cam ne ea?

    afhams last blog post..060708

    Reply

  6. afham : kena la jumpa jugak. no option untuk tak jumpa. hehe 🙂

    Reply

  7. a’kum..tumpang tanya…
    berapa sewa rumah yg adik ko duudk tu….
    teres setingkat ker dua tingkat…TQ

    Reply

  8. mytrade : sewa bilik dalam rm150. naper ? :mrgreen:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge