Baru Ku Tahu Nama Pokok Ni – Mas Cotek

Hehe masa aku singgah kat PD hari tuh nampak pokok neh
Nampak cantik plak pokok neh kan
Sekali semalam aku jumpa kat kedai pokok
Terus aku beli. Hehe
Rupa2nya nama pokok cool neh ialah Mas Cotek
Korang surelah tak tahu kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Baru Ku Tahu Nama Pokok Ni – Mas Cotek

  1. ooo.. nie rupe mas cotek.. selalu gak dengar nama pokok nie….

    Reply

  2. maner ko dapat namerr tewww abang knizam? hmmm

    Reply

  3. ohh ibu saya ada tanam pokok ini dulu. duluuu laaa… sekarang? err… ntah, tak nampak dah kat laman. huhu.

    Reply

    KNizam Reply:

    12april : hehe dah banyak kali nampak pokok neh tapi tak tahu apa nama dia. hehe 🙂

    Reply

  4. Bagus woo mas cotek ni.. Aku pun belum tgk live lagi..
    Baru tgk gambar je..
    Khasiat dia bagus.. Setanding misai kucing.. Kat johor banyak org tanam ni.. eh nanti balik terentang belikan aku satu.. nanti aku bayau la..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe aku suka ngan pokok dia sebab banyak buah and daun dia pelik sket la. hehe 🙂

    Reply

  5. rumah kak jie ada arr

    dia ade jantang dgn betina..kehkeh

    bentuk daun yg membezakan

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : hehe ye ke. tak tahu la plak. hehe 🙂

    Reply

  6. Salam.

    Mas Cotek sepokok berapa harganya ? Kalau tanam boleh jadi jutawan tak? Hehe.

    Reply

    KNizam Reply:

    adam : hehe tak sure la boleh jadik jutawan ke idak. haha 🙂

    Reply

  7. sy kene wat research sal mas cotek ni..blh dptkn info x?

    Reply

    KNizam Reply:

    zana : alamak saya takde info la. cuba google je. banyak info rasanya. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge