Baru Aku Tahu Yang Kita Ada Banyak Giler Cuti Kat Malaysia Ni Eh !

hehe this is supposed to be the shortest blog post ever

baru aku tahu yang kita ada banyak giler cuti dowh..

haha tralalalalaa

tak percaya ?

click sini <— cubaan menghala trafik ke blog paling famous !

apa2 pun sapa tak suka cuti beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Baru Aku Tahu Yang Kita Ada Banyak Giler Cuti Kat Malaysia Ni Eh !

  1. Pingback: negaraku.net

  2. Salam Ramadhan juga bro!Itu yang bes duduk di negara pelbagai kaum dan agama! Heh heh

    y4ku24’s last blog post..Kempen ‘ZeRokok!’ sempena puasa

    Reply

  3. Dilarang bercuti tanpa berkelah, cutilah-cutilah kamu lama-lama

    Marzuki’s last blog post..Hellboy 2 : The Golden Army (2008)

    Reply

  4. aku pun baru tau betapa banyaknya cuti kita ni.. hehehe

    Adry @ http://www.adrysabry.com/

    Adry’s last blog post..Islamophobia?!

    Reply

  5. ke kau nak tarik traffik ke sini 🙂

    aku sejak dlm projek ni, cuti pun kerja

    azwan’s last blog post..Number 4

    Reply

  6. y4ku24 : perghhhh uniknyer nick ni. hehe 🙄

    Reply

  7. marzuki : hehe kena pergi pulau tioman lepas raya ni la. hehe ❗

    Reply

  8. adry : hehe best giler kan cuti2 malaysia. hehe :up:

    Reply

  9. azwan : hehe eh mana ada kan ke traffic flow ke sana. hehe 😥

    Reply

  10. selamat kembali berblog! huhu 4 hari down eh?

    sebab ramai yang nak keje kat malaysia kot har har har.

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  11. laa… baru tau ker? anatra yg terbanyak di dunia if not yg terbanyak lah…

    shaxx’s last blog post..Hari Malaysia

    Reply

  12. megat : hehe thanks bro. hehe 4 hari yang menyiksakan. nak tunggu apa compensation yang serverfreak nak bagi ni. hehe 🙄

    Reply

  13. shaxx : hehe baru perasan daaaaa. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge