Banyak Giler Oren Kat Khanpur Ni

Live Update: 13 Feb ’10, 6.49pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Memang berlambak2 oren kat sini, pilih adjer pokok mana yg kita nak petik ok
Memang best wooooo dapat petik sendiri pastu makan kat sini jugak
Oren kat sini ada gak yang species ada merah di dalam
Dia mix kaler oren dengan merah, mcm darah pun ada gak aku tengok. Hehe
Mmg menjadi la musim buah oren masa winter neh kan
Bayar and then petik makan di sini, atau bawak balik berdozen2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Banyak Giler Oren Kat Khanpur Ni

  1. bayar berapa?
    leh amik seberapa byk nak?
    peargh..

    Reply

    KNizam Reply:

    jaws : hehe bayar dalam 100rupes dapat la sedozen wooooo hehe 🙂

    Reply

  2. waa….. terpesona aku tengok pokok limau macam ni.
    erk.. rasanya aku tak pernah tengok pokok limau lagi kot.
    kalau pokok limau kasturi ade la belakang rumah. limau bali
    kat ipoh pon selalu la tengok pokoknye… kalau limau kaler oren
    macam ni… memang aku jakun la… hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : aku pun jakun gak tadi. hehe 🙂

    Reply

  3. wahh,,teruja nyer tengok..kalau dekat boleh pegi petik ni..hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : hehe petik je limau bali kat ipoh nun hehe 🙂

    Reply

  4. oren sungguh oren tuh..geram je tgk

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha best woooo terbaekkk dari ladang dowh. hehe 🙂

    Reply

  5. Memang oren seoren2nya…..rasa manis ke masam?

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : mestilah manis. lagi sedap wooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.