Banyak Giler Oren Kat Khanpur Ni

Live Update: 13 Feb ’10, 6.49pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Memang berlambak2 oren kat sini, pilih adjer pokok mana yg kita nak petik ok
Memang best wooooo dapat petik sendiri pastu makan kat sini jugak
Oren kat sini ada gak yang species ada merah di dalam
Dia mix kaler oren dengan merah, mcm darah pun ada gak aku tengok. Hehe
Mmg menjadi la musim buah oren masa winter neh kan
Bayar and then petik makan di sini, atau bawak balik berdozen2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Banyak Giler Oren Kat Khanpur Ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.