banner design for fbi booth – erp customer info day ’07

fuh siap gak akhirnya banner yang aku janji2kan untuk unit aku masa customer info day selasa ngan rabu depan kat port dickson. idea nak wat banner ni datang malam tadi. masa aku tengah tengok tv, cerita dokumentari amende ntah kat discovery channel. sekali dia tayang cerita pasal rama2. so apa lagi why not combine kan rama2 dengan theme colour oren kan. rama2 tu buat dengna ps cs2.

asalnya gambar biji2 teratai yang aku amik kat tropical spice garden, teluk bahang penang. then aku orenkan sket whole colour dia and then blend then a few orange sheets. then guna effect butterflies kat ps cs2. then letak font. wallllaa! siaplah banner tercun abad ini. hehehehehe. bangga aku siot! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge