Balik Malaysia Confirm Penuh 1 Rak Buku

Live Update: 11 Nov ’09, 12.46am MYT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe kat sini buku hardcover mmg murah siot. Aku rasa kat sini dalam less than rm100 boleh dapat hardcover book yg berkualiti. Kalau kat malaysia maunyer beratus la kan. Hehe
Aku dah la hantu buku kan. Dulu kat malaysia setiap kali keluar dinner confirm punya terbeli buku kan
Kat sini pun lebih kurang sama la kan. Hehe
Aku rasa nanti by the time aku balik malaysia harus ada berpuluh2 buku. Aku nak beli rak la kat sini. Sure boleh penuh sekejap je kan. Hehe
Aku nak collect buku pasal jjcm ngan cuti2 pakistan dulu, buku diaorang mmg kalerful siot
Senang la nak jadi reference nak pergi jalan2 nanti ok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge