Back For Good…..

fuhhhh akhirnya aku boleh berblog balik

4 hari dok kat kuale. naik penat aku jadinya.

from sabtu sampai ke selasa.

aku sampai kl kul 11 malam tadi

penat giler. tapi puas hati sebab team koleq masuk semi-finale pagi neh

tak sempat nak berblog sebab maxis broadband kat kuale bermasalah

tunjuk je signal 3G tapi mcm hampeh speednya

dah ala2 gprs je aku rasa

setiap kali aku log in dalam wordpress page dia jadi tunggang langgang

sebab speed slow sangat la. benci aku

nak post pun takde mood. hehe

last2 aku kena buat live posting je. hehe

so hari ni barulah aku ada masa nak berblog balik

ada la a few entries yang tertunggak especially pasal treasure hunt aku 2 minggu lepas

dengan mssd kk and training migduck kat kuale weekend lepas dengan semalam dan hari neh

tunggulah kalau aku dah regain the skills.

baru aku post ya. penat beb !

thanks to all the comments.

nanti aku lawat blog korang ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Back For Good…..

  1. yeah..knizam dh balik…selamat blog kat seluruh malaysia nanti ada orang datang comment !

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : hehe banyak yg aku dah tertinggal since last 4 days eh. hehe 🙂

    Reply

  2. welkam bek….

    very2 missed u when u gone….

    mana dia ole2 utk moxs?

    xde? huehue

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : la semua ole2 dalam gambar makanan2 tuh la. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge