Ayam Goreng Rangup Cecah Kicap Pedas, Ikan Jaket Sumbat Sambal & Kangkung Belacan @ Kosyabu Akla Restaurant & Furniture, Mutiara Homes, Mutiara Damansara

dah lama tak post pasal makanan kan. hehe :up:

kali neh aku nak bawak korang ke makan kat kedai perabot plak

hehe memang cool la makan2 kat kedai perabot neh tauh.

paling best sambal cili kicap dia.

malas la nak blog kat sini. korang click je lah kat bawah neh

kalau nak tengok apa yang kitaorang makan2 kat kedai perabot tu ya!

hehe :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Ayam Goreng Rangup Cecah Kicap Pedas, Ikan Jaket Sumbat Sambal & Kangkung Belacan @ Kosyabu Akla Restaurant & Furniture, Mutiara Homes, Mutiara Damansara

  1. ๐Ÿ™„ title entry ni bukan main panjang… wahaha..!!!

    nikillas’s last blog post..MacBook Touch..

    Reply

  2. Beb,soal makan serahkan pada Rjuna.dia memang Debab!!! ๐Ÿ˜€

    sekadar suka-suka’s last blog post..Blogger sumer,tolong selesaikan soalan susah ni!!!!

    Reply

  3. fuhhh…keluar air liur tengok picture tu

    kita’s last blog post..Kumpul Virus Jadi Jutawan

    Reply

  4. waa.. ๐Ÿ˜€

    kecur air liur hamba..

    bantingboy’s last blog post..How to get Traffic to your site?

    Reply

  5. ooo tanak kalah la nih..hehe…

    erkkk aku lapor nih….jom pi cari makanan…nak pi makan kat siam ekspress..haha

    axim’s last blog post..Review:Sex and The City

    Reply

  6. nikillas : hehe best title panjang2 camtu ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. suka2 : hehe rjuna eh. apa add blog dia ek ? ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. kita : hehe ye ke ? hehe pegi je makan terus. habes cerita :up:

    Reply

  9. bantingboy : hehe sabar2. dah lunch ke belum neh. hehe ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  10. axim : hehe siam express mana plak kali neh. sure best giler neh. hehe ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. huhu ..menggoda tul makanan2 itu.. lagi2 yg ayam tu..nyummm2 ..
    ttiba rasa lapa balik..huhu .. ๐Ÿ˜›

    sue’s last blog post..Maafkan saya

    Reply

  12. ikan itu nampak sedap & inilah entri dgn tajuk terrpanjangg pernah aku baca.. ha ha

    *ikan tu mmg nama ikan jaket eh? aku suka ikan ni bila buat bakar, tp haram tatau apa nama ikan ni..*

    Mohd Ismail’s last blog post..Seleksi Hujung Minggu #14

    Reply

  13. waa…bestnya makanan ko..bila mau ajak aku g makan ni?

    mohdhafifi’s last blog post..5 Cara Mencari Kawan Baru

    Reply

  14. sue : hehe ayam tuh mmg teramatlah garing. cecah plak ngan cili kicap. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  15. mael : haha aku pun x sure nama ikan tuh. main belasah je ikan jaket. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  16. hafifi : hehe mmg best giler pun. โ—

    Reply

  17. WAAA SEDAP NYE!

    huhuhu. ikan jaket sumbat sambal memang best. nak cikit.. huhu.

    AyUmi’s last blog post..unless you also wonder about it.

    Reply

  18. ayumi : mmg sedap giler. hehe ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  19. eh..tu ikan cencaru la.. ikan jacket tu unofficial name.. ehe ~

    sue’s last blog post..Maafkan saya

    Reply

  20. sue : ya cencaru! puas cari nama sebenar ikan jaket. hehe ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  21. Handmade fourposter bed

    Reply

  22. ban : hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge