Ayam Golek Pantai Dalam Yang Best ! Berasap-asap Lagi Masa Digolek Tuh!

perghhhhh tengah surfing2 tadi ternampak video ni kat youtube

dah selalu gak la aku melantak ayam golek pantai dalam ni

kat area bukit kerinchi ni, memang dah lama ada kat sini

memang sedap beb! siap la balik malaysia nanti nak lunch kat sini la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Ayam Golek Pantai Dalam Yang Best ! Berasap-asap Lagi Masa Digolek Tuh!

  1. aku nampak ada aura makanmalaya akan dihidupkan semula atau makanpakistan dibina

    Reply

    KNizam Reply:

    syafiq : haha lambat lagi la nak balik malaya ni taw hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. pehh..ko kat mana nih haa??

    Reply

    KNizam Reply:

    titan : kat ISB la der hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Haaa… ape lagi.. bile nak belanja? ๐Ÿ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    bubbles : wah2 terus minta belanja gitew haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. Sudahhh…dah terliur dah. Isk.

    Reply

    KNizam Reply:

    nur : pergi je makan kat sana ya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. pernah makan dengan membe ari tu, dua orang je, belasah seekor ayam, bungkus bawa balik sebab tak habis, tapi memang best ayam golek dia.

    Reply

    KNizam Reply:

    bktgambang : wah2 sampai x habes makan eh hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. lama tak kesini..kena pegi lepas nie.

    Reply

    KNizam Reply:

    dins : hehe pergi jangan tak pergi hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. ah.. buat je la makanPAK tu.

    Reply

    KNizam Reply:

    syafiq : malas giler siot haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. alasan siot

    Reply

    KNizam Reply:

    syafiq : muhahahaha blog ko pun x update gak kan hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. loh aku punya tetiap hari update okehh.

    jap blog mana ni kehkeh.
    kalau yang lomotech.com/blog memang jarang sikit
    kalau lomotech.com/lens hari2 ada. tapi scheduled la :p

    Reply

    KNizam Reply:

    syafiq : yang 1st tu la haha ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge