Awas Bukit Berbatu Yang Boleh Meruntuhkan Batu di Motorway M2 Dari Islamabad ke Lahore

Live Update: 19 May ’10, 8.19am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

kalau anda nak ke lahore dari islamabad inilah laluan yanv paling
pantas dan tuntas
kadang2 kita akan melalui kawasan bukit berbatu seperti ini
mmg tinggi siot risiko lalu kat sini tu la sebabnya ada signboard
pasal awas batu runtuh tuh kan
motorway or highway ni dibina oleh syarikat korea daewoo
kawasan ni nampak mcm area bukit berbatu yg dipotong untuk dibuat
motorway
so far aku x pernah dengar lagi la mana2 accident pasal batu batan kat
sini. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge