Awan Stratus Putih Di Pagi Hari

Live Update: 14 Nov ’09, 12.35am MYT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Pagi neh masa aku nak bfast and then nak on kan pump air, aku perasan pagi neh langit cerah warna biru sekali ngan awan stratus putih lagi
Haha mcm dah lama plak x nengok awan gemawan mcm neh kan. Mmg kuasa Tuhan la kan
Dulu masa kat kl, kalau ada cuaca bagus mcm neh mmg selalu aku snap gambar direct live blogging. Hehe
Hopefully hari neh cuaca bagus la kan
Sekarang tunggu masa adjer nak hujan and then suhu akan sejuk giler ok menandakan winter dah masuk peak season.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge