Avari Lahore Yang Berkabus Sejuk

Live Update: 3 Jan ’10, 4.35pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Dah banyak kali gak la aku dok kat avari hotel lahore neh kan
Safety mmg power giler
Ko tengok je lah kat atas bumbung lobby tuh siap ada bunker mcm dalam war zone kan
Mmg ada guards dan police di mana2
Kadang2 aku plak yg rasa takut ok dok kat sini. Hehe
Nak buat mcm mana kan, hidup perlu diteruskan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Avari Lahore Yang Berkabus Sejuk

  1. wohoo… themes baru. canggeynye~
    aku menunggu la gambar taman kat
    islamabad neh. bila agaknye nak posting eh?

    Reply

    KNizam Reply:

    man : haha nanti lah ya hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge