At Last I Grabbed The iPhone4 Tonite ! | Maxis iPhone4 Launching | Media/Bloggers Invite | The Garden, MidValley City | Kuala Lumpur

Live Update: 24 Sep ’10, 1.19am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

yahoooooo! akhirnya iphone4 ni dlm genggaman aku jua
thanks to fiona sebab bagi media invite
else susah la aku nak beli iphone4 ni kan tadi
public beratur panjang giler beb! sekali masuk hall 60 je
seb baik aku pakai media pass, so boleh beli awal
tak perlu beratur dan rileks je beli dlm hall tuh hehe
nantilah aku review pasal the top most issue of ip4 ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “At Last I Grabbed The iPhone4 Tonite ! | Maxis iPhone4 Launching | Media/Bloggers Invite | The Garden, MidValley City | Kuala Lumpur

  1. lepas ni liveblog pakai ip4 la ye? hehehe teruja ke terkujat ni?

    Reply

    KNizam Reply:

    man : haha teruja giler. sampai la ni teruja siot haha 🙂

    Reply

  2. chomeyynyerrr kanns.. ehehe
    baper hinggit iphone4 tewww bangg..

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : riban2 gak la en_me hehe 🙂

    Reply

  3. isk jeles2

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha ko kat msia anytime je boleh beli wooooo hehe 🙂

    Reply

  4. iphone 3gs, iphone 4, ipod nano. lepas ni macbook, powermac, ipad, ipod shuffle, ipod touch.

    hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha banyak sgt la list tuh dowh haha 🙂

    Reply

  5. nak jugak! nak jugak! huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    erl : hehe sabaq noooo hehe 🙂

    Reply

  6. sangat2 jeles..nanti review yer 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : hehe dah review dah pun hehe 🙂

    Reply

  7. so what?

    Reply

    KNizam Reply:

    arep : wahhhhhhh so what gitew ek hehe 🙂

    Reply

  8. lepas nie, liveblog gambar lagi cantik ar. haha~

    Reply

    KNizam Reply:

    aman : haha skrg pun dah cantik kan hehe 🙂

    Reply

  9. Pergh dapat ambik dulu eh..Aku punteruja tgk iphone4 nie…takper nanti aku sambar satu

    Reply

    KNizam Reply:

    shafik : hehe sambar2 jangan tak sambar ya hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge