Asyik Zool LigaKampung Je Bercucuk-tanam Kan…. Hehe :)

aku selalu masuk ke blog zool ligakampung

walaupun aku rasa blog dia caca marba sket (mcm blog aku) tapi niche dia tetap ada

aku suka lah dengan post2 dia pasal pertanian.

respect la sama dia. semua tanaman dia cun2 belaka.

memang best la rasa bila dapat merasa hasil tanaman sendiri kan

contohnya bendi2 yang dia tanam dah boleh dipetik hasilnya

dah boleh pekena asam pedas dengan bendi hasil tanaman sendiri beb !

hehe aku pun nak follow gak la

siap la lepas neh aku beli polibag jugak esok. hehe

hari neh beli benih2 neh semua

tunggu la dalam 2/3 bulan surelah dah dapat hasilnya kan

aku rasa paling cepat tumbuh will be bendi lah kot. jagung mcm susah je nak jaga kan. hehe

bukan setakat follow blog dia. tapi follow sekali bercucuk-tanam macam dia. hehe

nantikan kemunculan post istimewa asam pedas dengan terung plak

3 bulan daripada sekarang ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Asyik Zool LigaKampung Je Bercucuk-tanam Kan…. Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.